about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

خیانت NSA و بی‌اعتمادی شرکت‌های فناوری

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان امنیتی و قانون‌گذاران آمریکا معتقدند دولت این کشور ممکن است طی 3 سال گذشته از نرم‌افزاری آلوده استفاده می‌کرد که این نرم‌افزار موجب سرقت اطلاعات محرمانه توسط جاسوسان می‌شد. این نرم‌افزار؛ «ScreenOS» نام داشت که نوعی سیستم‌عامل بی‌درنگ و از محصولات شرکت آمریکایی ژونیپر نت‌ورکس بود.
محققان بر این باورند سازمان امنیت ملی آمریکا (NSA)، نوعی «در پشتی» را در نرم‌افزار یادشده، قرار داده بود. در نتیجه هکرهای خارجی می‌توانستند به شبکه‌هایی که از نرم‌افزار مزبور استفاده می‌کردند، نفوذ کنند و به رمزگشایی اطلاعات بپردازند.
متخصصان آمریکایی می‌گویند آسیب‌پذیری موجود در این نرم‌افزار، موجب شد تا هکرها به شبکه‌های دولتی هرگونه نفوذی را انجام دهند و این آسیب‌پذیری، سامانه‌های فناوری اطلاعات همه‌ی افراد را نیز تحت تأثیر قرار داده است. شبکه‌های وزارت دفاع، وزارت بهداشت، وزارت امور خارجه و اداره‌ی مدیریت کارمندان از جمله اهدافی گزارش شده‌اند که به دلیل استفاده از نرم‌افزار یادشده، موردحمله‌ی هکرها قرار گرفتند.
سازمان امنیت ملی آمریکا که مدعی پرچم‌داری فناوری‌های امنیتی است و بسیاری از شرکت‌ها به الگوریتم‌های این سازمان برای تأمین امنیت اطلاعات خود اعتماد می‌کنند، با این اقدام، بیشتر در معرض اتهام قرار گفت. تحلیل گران معتقدند این اقدام سازمان امنیت ملی، سبب شد شرکت‌های تولیدکننده‌ی قطعات رایانه‌ای و محصولات شبکه دیگر اعتمادی به الگوریتم‌های رمزنگاری این سازمان نداشته باشند.
البته احتمالی دیگر نیز به ذهن می‌رسد که سازمان امنیت ملی برای شناخت هکرها و سپس آغاز عملیات آفندی علیه آن‌ها، از در پشتی این نرم‌افزار به‌عنوان «طعمه‌ی مجازی» یا «honeypot» استفاده می‌کرد.

 

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.