about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

با وجود اختلافات بنیادین روسیه و آمریکا در حوزه مدیریت فضای مجازی، برخی از مقامالت سایبری ایالات متحده به پیشرفت مذاکران امیدوار هستند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ راب استریر (Rob Strayer)، یکی از مقامات ارشد سایبری وزارت امور خارجه آمریکا، اخیرا طی اظهار نظری در مورد مذاکره بر سر رفتار دولت ها در فضای سایبری و چارچوب مند سازی اقدامات حکومتی در این محیط با روسیه و چین، ابزار خوشبینی کرد.

وی علی رغم نارضایتی های موجود نسبت به حملات سایبری منسوب به روسیه و چین، از سوی بسیاری از مقامات دولتی آمریکا، توافق سایبری جدید میان سه قدرت بزرگ آمریکا، روسیه و چین را مستلزم یک پیش فرض ساده دانست.

وی طی مصاحبه ای در این مورد گفت:

من فکر می کنم این امر کاملا امکان پذیر است. ما پیش از این سه بار این مسئله را در سازمان ملل مطرح کرده و دقیقا مانند قوانین بین الملل حاکم بر روابط دیپلماتیک کشور ها، برای مسائل سایبری کلان نیز قوانین بین الملل تدوین کرده ایم. اما تحقق اجرای این قوانین مستلزم اجماع موفقیت آمیز، واشنگتن، مسکو و پکن در مورد جزییات این شیوه نامه ها است.

آخرین دور مذاکرات سایبری در مجمع سازمان ملل متحد، که به نام گروه کارشناسان دولتی شناخته می شود، در ژوئن 2017، به علت اختلاف نظر آمریکا و روسیه در مورد حق دفاع مشروع در برابر حملات سایبری، از هم پاشید و بی نتیجه ماند.

به زعم بسیاری از کارشناسان، دستیابی به توافق سایبری فقط با حضور و نقش فعال سه قدرت بزرگ این حوزه، یعنی روسیه، آمریکا و چین ممکن می شود. این در حالی است که دولت های یاد شده از مهم ترین رقبا و دشمنان ایالات متحده در فضای مجازی به شمار می روند. مقامات امریکا بار ها روسیه را به جنگ اطلاعات و دخالت مستقیم در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا متهم کرده و مسئول بسیاری از حملات جاسوسی سایبری و سرقت اطلاعات را نیز، هکر های چینی اعلام می کنند. از سوی دیگر، بی شک آمریکا نیز، عملیات سایبری گسترده ای را علیه این دو کشور برنامه ریزی و اجرا کرده است.

به رغم همه عداوت ها و دشمنی های میان این قدرت های سایبری، روسیه نیز، نسبت به احیای گفتگو ها در این مورد ابراز تمایل کرده است. بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، مسکو طی ماه سپتامبر، پیشنهاد خود را مبنی بر از سر گیری فعالیت گروه کارشناسان دولتی به منظور پیگیری بحث های مربوط به قوانین بین الملل سایبری را به سازمان ملل تقدیم خواهد کرد. 
 

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.