about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

خودپردازها؛ لانه‌ی بدافزار هفت‌ساله

به گزارش واحد متخصصین سایبربان؛ محققان کسپرسکی بر این باورند که بدافزار اسکیمر «Skimer»، به عنوان یکی از مخرب‌ترین بدافزارهای سامانه خودپرداز بانکی به شمار می‌رود و در چند ماه اخیر، فعالیت خود را پس از هفت سال مجددا آغاز کرده است. این بدافزار از سال 2009 تا امروز به صورت منقطع، فعالیت داشته است .
این بدافزار، دستگاه‌هایی که از سیستم عامل ویندوز استفاده میکنند را مورد تهاجم قرار می‌دهد. بر اساس تحقیقات انجام‌شده، بدافزار روی دستگاه‌هایی که از فرمت‌های FAT32 و NTFS استفاده می‌کنند نصب‌شده و فعالیت خود را به انجام می‌رساند.


فعالیت بدافزار با استفاده از کارت‌های اعتباری و کدهای ویژه
محققان بر این باورند که اگر در تنظیمات دستگاه خودپرداز، از فرمت FAT32 استفاده شود فایل بدافزار در C:\Windows\System32 ذخیره می‌شود، اما اگر در تنظیمات دستگاه از فرمت NTFS استفاده شود بدافزار اطلاعات خود را روی فایل‌های ATM XFS خودپرداز ذخیره و سپس فعالیت مخرب خود را شروع می‌کند.

بدافزار پس از قرار دادن فایل‌های مخرب خود، با استفاده از فایل‌های XFS توانایی خواندن اطلاعات سیستم خودپرداز را دارد. محققان بر این باورند که فایل‌های مخرب، توانایی قرار گرفتن روی فایل‌های netmgr.dll و اجرای کدهای مورد نظرخود را دارند. مهاجم برای تعامل با بدافزار، نیاز به یک کارت ویژه دارد که دارای یک سری اسکریپت مغناطیسی رمزگذاری برای ارتباط با بدافزار است. این کارت به مهاجم اجازه می‌دهد که از طریق ارسال کدهای PIN pad، نحوه فعالیت بدافزار را تغییر دهد.
کدهای فرمان، پس از فراخوانی توسط دستگاه شروع به توزیع پول به مردم می‌کند. در این میان مهاجمان توانایی قرار دادن کدهای مغناطیسی خود را در کارت کاربر دارند. نحوه قرار دادن این کدها به این صورت است که قبل از ورود کارت به دستگاه این کدها روی کارت قرار داده می‌شوند. بر اساس نظر کارشناسان امنیتی شرکت کسپرسکی، بانک‌ها ممکن است توانایی شناسایی شماره‌های آلوده را در سیستم‌های پردازش خود داشته باشند و یا اینکه دستگاه‌های آلوده را در شبکه بانکی خود شناسایی کنند. محققان کسپرسکی به بانک‌ها توصیه می‌کنند که اقداماتی مانند استفاده از آنتی‌ویروس قوی، حفاظت از خودپرداز همراه با رمز عبور و جداسازی خودپردازها از شبکه داخلی بانک را انجام دهند.

 

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.