about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

پلیس آمریکا از کنگره خواست علاوه بر الزامی شدن گزارش حوادث سایبری به سیسا، گزارش این حوادث به پلیس فدرال هم الزامی شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ درحالی‌که کنگره آمریکا در حال بررسی لایحه‌ای است که اپراتورهای زیرساخت‌های حیاتی و آژانس‌های فدرال را ملزم می‌کند تا هرگونه نقض داده و حمله سایبری را به بالاترین آژانس سایبری فدرال (سیسا) گزارش دهند، پلیس فدرال می‌خواهد علاوه بر سیسا، گزارش حوادث سایبری به این نهاد نیز الزامی شود.

در پی حملات سایبری گسترده در آمریکا که این کشورها را با بحران در زمینه‌های مختلف ازجمله تأمین سوخت و گوشت شهروندان آمریکایی مواجه کرد، دولت بایدن از قانون‌گذاران خواسته گزارش حوادث سایبری به دولت فدرال اجباری شود.

این در حالی است که سیسا مسئول ایمن‌سازی شبکه‌های زیرساختی حیاتی در برابر حملات سایبری است واف بی آی به‌عنوان مجری قانون، عاملان جنایتکار را تعقیب می‌کند.

برایان وورندران (Bryan Vorndran)، معاون بخش سایبری اف بی آی به قانون‌گذاران گفت:

نقش منحصربه‌فرد اف بی آی به‌عنوان یک آژانس اطلاعاتی و مجری قانون نه‌تنها به قربانیان، بلکه به سیسا، آژانس امنیت ملی و فرماندهی سایبری آمریکا نیز کمک می‌کند تا بفهمند دشمنان ممکن است در مرحله بعدی به کجا حمله کنند.

وی به کمیته نظارت و اصلاحات مجلس نمایندگان گفت:

من بر اهمیت دسترسی کامل و فوری اف بی آی به حوادث سایبری تأکید می‌کنم. ما می‌توانیم از این طریق اقدامات لازم را در اسرع وقت و با همکاری شرکای خود در سیسا انجام دهیم.

کریس اینگلیس مدیر ملی سایبری آمریکا نیز از این طرح حمایت کرد.

فرانک سیلوفو (Frank Cilluffo) یکی از اعضای کمیسیون سولاریوم سایبری کنگره گفت:

الزام سازمان‌های قربانی شده برای گزارش هم‌زمان حوادث به سیسا و پلیس فدرال ایدئال خواهد بود. پلیس فدرال علاوه بر حمایت از قربانیان، هم ازنظر جنایی و هم ازنظر ضد جاسوسی اختیارات و قابلیت‌های بیشتری برای تحقیق و انجام اقدامات علیه مجرمان یا دشمنان دارد.

وی در ادامه تأکید کرد:

پلیس فدرال نشان داده که می‌تواند با پس گرفتن باج‌هایی که از قربانیان حملات باج افزاری دریافت می‌کنند، به شبکه‌های جنایی آسیب برساند. این همچنین گویای این است که چرا این نهاد باید در فرآیند گزارش دهی گنجانده شود.

فرانک سیلوفو در انتها خاطرنشان کرد:

واداشتن شرکت‌ها و آژانس‌های فدرال برای گزارش به‌موقع و سازمان‌یافته حملات سایبری به دولت فدرال، وضعیت امنیت سایبری کشور را تقویت می‌کند و آخر بازی این است که بخش‌های دولتی و خصوصی پا را فراتر از به اشتراک‌گذاری اطلاعات بگذارند و به سمت همکاری واقعی حرکت کنند.

طبق لایحه مطرح‌شده در کنگره بخش‌های دولتی و خصوصی موظف خواهند شد حملات سایبری را ظرف 72 ساعت و پرداخت های باج افزاری خود را ظرف 24 ساعت به دولت گزارش کنند.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.