about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

اداره کل امنیت سیستم‌های اطلاعاتی مراکش اعلام کرد که در سال 2021 بیش از 500 حمله سایبری را خنثی کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ عبداللطیف لودییی (Abdellatif Loudiyi)، نماینده وزیر دفاع مراکش گفت که اداره کل امنیت سیستم‌های اطلاعاتی مراکش (DGSSI) حدود 577 تهدید امنیت سایبری را در سال 2021 شناسایی و خنثی کرده است.

براساس گزارش‌های خبرگزاری مراکشی الاخبار (Al Akhbarr)، لودییی اظهار داشت که این حملات وزارتخانه‌ها و مؤسسات عمومی را هدف قرار داده و اداره کل امنیت سیستم‌های اطلاعاتی مراکش پس از خنثی کردن هر حمله، اقدامات پیشگیرانه را برای محافظت از سیستم‌های خود اجرا کرده است.

وی این اعداد را در پاسخ به یک سؤال کتبی در مجلس نمایندگان فاش کرد و افزود که این سازمان مراکشی همچنین ممیزی و تجزیه و تحلیل امنیت سیستم‌های فناوری اطلاعات در ارگان‌های دولتی را انجام می‌دهد.

به منظور به روز نگه داشتن سیستم‌های امنیتی و جلوگیری از حملات جدید، اداره کل امنیت سیستم‌های اطلاعاتی مراکش 621 بولتن امنیتی در سال 2021 منتشر کرد که 188 مورد از آنها در مورد مسائل امنیتی با ماهیت حیاتی هشدار می‌دادند.

نماینده وزیر گفت که این اداره همچنین با موفقیت یک دستگاه رمزنگاری برای رهگیری حملات و برنامه‌های رمزگذاری شده از طریق ارتباطات فکس و تلفن اختراع کرده است؛ آژانس همچنین یک مرکز نظارتی را برای شناسایی حملاتی که برای مؤسسات و سیستم‌های کشور خطر ویژه‌ای دارند، اداره می‌کند.

علاوه بر این، اداره کل امنیت سیستم‌های اطلاعاتی مراکش روی پیاده‌سازی یک سیستم الکترونیکی امن برای ارسال و تبادل اسناد بین سازمان‌های مختلف دولتی کار می‌کند. لودییی اظهار داشت که این سیستم قرار است در تمام بخش‌های وزارتی و قانونگذاری نصب شود.

کارشناسان معتقدند که با وابستگی مراکش به زیرساخت‌های دیجیتال در همه جنبه‌ها و به ویژه با پیچیده‌تر شدن ویروس‌ها و حملات سایبری، امنیت سایبری در حال تبدیل شدن به یک اولویت رو به رشد است.

طی 2 سال گذشته، مراکش اقداماتی را برای بهبود وضعیت امنیت سایبری خود انجام داده است. در سال 2021، پادشاه محمد ششم (Mohammed VI) پیش‌نویس قانونی را تصویب کرد که یک چارچوب قانونی برای بهبود سیستم‌های اطلاعاتی در سراسر کشور ایجاد و استانداردهایی را برای امنیت سایبری در مؤسسات عمومی تعیین می‌کند.

این حوزه همچنین شاهد استفاده از تخصص خارجی بوده است؛ به عنوان مثال، مرکز امنیت سایبری آفریقا که اخیراً در مراکش راه‌اندازی شده، که نتیجه همکاری بین سیاستمداران و دانشگاهیان مراکشی و بریتانیایی است.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.