about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

خلاصه مقالات اجلاس ACSC

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ در اجلاس ACSC که در استرالیا برگزار شد، چهره‌های بسیاری از سازمان‌ها، نهادها و شرکت‌های خصوصی از سراسر جهان حضور داشته و به سخنرانی پرداختند که در زیر به طور خلاصه به برخی محورهای مهم این اجلاس اشاره می‌کنیم:


سیتریکس؛ کلیدی در دست پادشاهی استرالیا
سیتریکس یک بستر نرم‌افزاری است که سازمان‌ها را قادر می‌کند تا به کارمندان خود اجازه دهند به طیف گسترده ای از نرم‌افزارهای داخلی و یا محیط اینترنتی دسترسی داشته باشند. با فعال کردن دسترسی کارمندان به زیرساخت‌های متمرکز، سازمان‌ها قادر خواهند بود به تجهیز بهتر نیروهای خود بپردازند و آن‌ها را برای کار از راه دور آماده کنند. سیتریکس در محیط اینترنت مستقر شده و به ندرت در مقابل حملات آسیب پذیر خواهد بود. درنتیجه از این سیستم به عنوان یک نرم افزار ورود به محیط شبکه‌های داخلی سازمان‌ها می توان استفاده کرد.


ایجاد و اعمال نفوذ برای رونق ایده امنیت سایبری
گری بلیر (Gary Blair)، موسسه تحقیقات امنیت سایبری استرالیا
مقاله ای که ایشان ارائه کرده به همکاری‌های بخش تحقیق و توسعه امنیت سایبری با دانشگاه‌ها و صنایع و نهادهای دولتی استرالیا پرداخته است و همچنین به نحوه تعامل  با همتایان بین المللی خود و به موفقیت هایی که باید به آن‌ها دست یابند اشاره کرده است. مانند اینکه استرالیا باید انعطاف پذیری سایبری خود را بیشتر کند تا بتواند به سطح امنیت سایبری صنعتی مقبول جهانی  با پتانسیل صادرات واقعی برسد . استرالیا نیز مانند هر کشور دیجیتالی دیگری با یک کسری رو به رشد مهارت‌ها و تخصص های‌امنیت سایبری رو به رو شده است. به اشتباه تصور می‌شود که کمبودهای این حوزه مربوط به مسائل فنی و سخت افزاری است ولی این تصور درست نیست و و این کمبود‌ها در همه زمینه‌ها وجود دارد. به تازگی دولت اعلام کرده است که همزمان با پرداختن به کمبود مهارت‌های امنیت سایبری و تخصص، به افزایش سرمایه گذاری در زمینه تحقیق و توسعه امنیت سایبری و تسهیل ایجاد یک صنعت صادراتی امن برای استرالیا نیز اقدام کرده است.


سایبر2020؛ تغییر نگرش به امنیت سایبری از درس های آموخته شده
مایک براون (Mike Brown) 
صنعت ما با سرعت زیادی در حال تغییر است. مدل‌های گذشته مقابله با تهدیدات سایبری، در تامین امنیت با ضعف‌هایی رو به رو هستند. آنچه مورد نیاز امروز است تجدید نظر اساسی در روش‌های امنیت سایبری ما است. مایک براون که از مدیران ارشد در موسسه RSA آمریکا است، تمرکز خود را روی کمک به سازمان‌ها برای عملیاتی کردن سیاستهای امنیت سایبری با استفاده از ابزار‌های موثر، فرآیندها و مردم گذاشته است. وی همچنین توضیح می‌دهد که چگونه روندهای جهانی با جذب بیمه‌های امنیت سایبری تغییر کرده و چگونه اینترنت اشیا و به طور خاص دستگاه‌های پزشکی در حال تغییر نقش‌ها و مسئولیت‌های بخش خصوصی و دولتی در زنجیره تامین هستند.


این خبر در حال تکمیل است.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.