about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

خلاصه ای از اجلاس انویدیا

شرکت انویدیا از محصولات تازه حوزه‌ی خودروهای بی راننده‌ی خود رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «techcrunch» شرکت انویدیا در زمان برگزاری نمایشگاه CES 2018 با تمرکز روی خودروهای بی راننده، برنامه‌های آینده‌ی خود را شرح داد. در ادامه خلاصه‌ای از اجلاس این شرکت قابل مطالعه است.

Paragraphs
خلاصه
خلاصه ای از اجلاس انویدیا

شرکت اوبر برای توسعه‌ی خودروهای بی راننده‌ی خود، به خصوص ارائه‌ی جنبه‌های محاسباتی هوش مصنوعی نرم‌افزارهای آن با انویدیا قرارداد همکاری امضا کرده است. اولین آزمایش اوبر در قالب این همکاری روی خودروی «Volvo XC90 SUV» بود و برای این کار از پردازنده‌های گرافیکی انویدیا استفاده شد. همچنین بر اساس این همکاری علاوه بر خودروهای سواری، کامیون‌های حمل بار این شرکت نیز توسعه پیدا می‌کنند.

خودروهای بی راننده‌ی اوبر، تنها در مدت 100 روز، 3.2 میلیون کیلومتر حرکت و 50 هزار مسافر را جابه‌جا کرده‌اند.

خلاصه
خلاصه ای از اجلاس انویدیا

انویدیا با شرکت فلکس واگن نیز برای هوشمند سازی ونی به نام «I.D Buzz» همکاری می‌کند. این همکاری ابتدا در پوشش طرحی به نام « Intelligent Co-Pilot»  و به کارگیری حسگرهای جمع‌آوری داده، به منظور رانندگی ساده‌تر و ایمن‌تر  ادامه خواهد یافت.

هوش مصنوعی خودروی یاد شده بر پایه‌ی بستر «درایو آی‌اکس انویدویا» (Nvidia Drive IX)  عمل می‌کند. از جمله ویژگی‌های این دستاورد می‌توان به تشخیص چهره برای باز کردن در خودرو، بررسی وضعیت داخل خودرو، تشخیص زبان طبیعی، نظارت روی حالت راننده و اعلام هشدارهای ایمنی اشاره کرد.

خودروی مذکور احتمالاً تا سال 2022 به بازار عرضه خواهد شد.

خلاصه
خلاصه ای از اجلاس انویدیا

اندیویا همچنین همکاری خود را با دو شرکت چینی بایدو و «زد.اِف» (ZF) در زمینه‌ی خودروهای بی راننده اعلام کرد.

جنسون هوانگ (Jensen Huang)، مدیرعامل انویدیا تراشه‌ی محاسباتی جدیدی به نام «درایو ژویر» (Drive Xavier) را برای تجهیزات خودمختار معرفی کرد. درایو ژویر بستری منبع باز را با همکاری طیف وسیعی از خودروسازان و شرکت‌های فناوری برای خودروهای بی راننده ارائه می‌دهد. شرکت بایدو هم‌اینک در پروژه‌ی آپلوی (Baidu’s Apollo project) از این بستر استفاده می‌کند.

خلاصه
خلاصه ای از اجلاس انویدیا

انویدیا شروع به همکاری با استارت‌آپ «ارورا» (Aurora) در زمینه‌ی خودروهای بی راننده کرده است. ارورا شرکتی است که سیستم‌های خودروهای بی راننده را برای شرکت‌هایی مانند فلکس‌واگن و هیوندا آماده می‌کند.

شرکت مورد بحث در زمان برگزاری نشست خود، سه کاربرد مختلف را برای تراشه‌ی ژویر معرفی کرد. اولین ویژگی «درایو ای‌آی» (DRIVE AI) نام داشته واقعیت افزوده را به رابط کاربری خودروها اضافه می‌کند.

خلاصه
خلاصه ای از اجلاس انویدیا

دنی شپیرو (Danny Shaprio)، مدیر بخش خودروهای بی راننده‌ی انویدیا، فکر می‌کند همان‌گونه که واقعیت افزوده در تلفن‌های هوشمند وارد شده است، وجود آن برای وسایل نقلیه نیز موضوعی ضروری به شمار آماده، تجربه‌ی رانندگی را متحول می‌کند.

دومین ویژگی یک «کیت توسعه نرم‌افزار» (SDK) به نام « درایو ای‌آر» (DRIVE AR) است که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد دید ماشینی، گرافیکی و قابلیت‌های هوش مصنوعی مختص به خود تولید کنند  که به شکل زمان واقعی عمل می‌کند.

سومین ویژگی که بر پایه‌ی ژویر کار می‌کند «درایو آی‌اکس» (DRIVE IX) نام دارد. آی‌اکس اجازه‌ی ساخت دستیاری هوشمند را برای داخل خودروها فراهم می‌کند که توانایی برقراری ارتباط با سرنشینان داخل یا عابران پیاده را داشته، اطلاعات، جمع‌آوری شده توسط حسگرها را برای آن‌ها بازگو می‌کند.

آخرین محصول معرفی شده، نسخه‌ی بهبود یافته‌ای از هوش تاکسی انویدیا با نام «پگاسوس» (Pegasus) است. حداقل 25 شرکت مختلف از تراشه‌ی پگاسوس برای ساخت تاکسی‌های خودران استفاده می‌کنند. نمونه‌ی اولیه‌ی این تراشه در اواسط سال 2018 برای یکی از گروه‌های همکار یاد شده ارسال خواهد شد.

شرکت تولیدکننده‌ی کارت گرافیکی یاد شده اعلام کرد تاکنون بیش از 320 شرکت مختلف از سخت‌افزارهای خودروهای بی راننده‌ی آن‌ها مانند «درایو پی‌اکس» (Drive PX) استفاده کرده‌اند.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.