about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

خلاصه اخبار فناوری اطلاعات 7 تا 12 مرداد 96

در مطلب پیش رو خلاصه‌ای از تعدادی از مهم‌ترین اخبار فناوری اطلاعات هفته به همراه تحلیل آن قابل مشاهده هستند.

در مطلب پیش رو خلاصه‌ای از تعدادی از مهم‌ترین اخبار فناوری اطلاعات هفته به همراه تحلیل آن قابل مشاهده هستند.

1) شبکه‌ی اجتماعی اسپارک توسط آمازون راه‌اندازی شد


شرکت آمازون مدتی قبل یک شبکه‌ی اجتماعی به نام اسپارک (Spark) را راه‌اندازی کرد. اسپارک با هدف افزایش آمار مشاهده‌ی محصولات ایجاد شده و به نظر می‌رسد از اینستاگرام برای تولید آن الگوبرداری شده است.
کاربران اسپارک می‌توانند تصویری از محصولاتی را که از آمازون خریده‌اند منتشر کنند. همچنین دیگر کاربران نیز می‌توانند نظر خود را نسبت به محصول به نمایش در آمده ارسال کرده یا آن را اسمایل (Smile) بکند. اسمایل دکمه‌ی لایک برنامه‌ی آمازون با الگوبرداری از فیس‌بوک است. به علاوه علامت سبد خریدی روی محتوا قرار دارد که با کلیک روی آن کاربر به سادگی به صفحه‌ی خرید آن دسترسی پیدا می‌کند.

تحلیل:

عده‌ای از تحلیلگران معتقدند اسپارک بر پایه‌ی رفتارها و عادت‌های کاربران آمازون ایجاد شده و قصد دارد مردم را در داخل خود محصور کند تا میزان فروش خود را افزایش بدهد. همچنین این شرکت در گذشته طرحی را معرفی کرد که در صورت اجرا شدن، افرادی که به فروشگاه‌های فیزیکی آمازون مراجعه می‌کنند توانایی ورود به وبگاه‌های دیگر فروشندگان را ندارند. این کار با هدف جلوگیری از مقایسه‌ی قیمت‌ها با دیگر ارائه‌دهندگان محصول موردنظر صورت می‌گیرد.
به علاوه از آنجایی که کاربران تمام محصولات خریداری شده و علایق خود را به اشتراک می‌گذارند، با گسترش اسپارک در کشورهای دیگر، آمازون به مرور زمان می‌تواند ذائقه‌سنجی کند و با توجه به میزان بازدید و درخواست‌ها، میزان فروش خود را در مناطق مختلف بالا ببرد.

2) ارتش آمریکا پهپادهای ارزان می‌سازد

نیروی دریایی آمریکا با هدف جمع‌آوری اطلاعات بیشتر مشغول آزمایش پهپادهایی است که مانند گروهی از حشرات سیکادا (نوعی حشره شبیه ملخ با بال‌های شفاف) پرواز می‌کنند.
این پهپادها که CICAD نام گرفته‌اند در حقیقت هواپیماهای خودران هستند. این هواپیماهای ارزان‌قیمت می‌توانند به طور هم‌زمان از آسمان فرود بیایند و حتی در شرایط تندباد و طوفان به وظایف خود عمل کنند.
آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی دریایی از ۲۰۱۱ میلادی مشغول کار روی فناوری‌های مختلف است؛ اما تمرکز نمونه خاص (MK5) روی شکل آن بود تا قابل انبار کردن باشد.
پهپادهای سیکادا از هواپیماهای بزرگ پرتاب می‌شوند. آنها به کمک موقعیت‌یاب جغرافیایی و بال‌هایی کوچک می‌توانند در فاصله ۱۵ فوتی یکدیگر پرواز کنند.
 هنگامیکه پهپادها فرود می‌آیند اطلاعاتی که حسگرهایشان جمع‌آوری کرده را منتقل می‌کنند. آنها تا زمانیکه باتری‌شان فعال باشد فرایند ارسال اطلاعات را ادامه می‌دهند.

تحلیل:

پنتاگون در گذشته نیز پهپاد مشابهی را به نام پردیکس (Perdix) معرفی کرده بود و با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر می‌رسد CICAD نیز دارای عملکرد مشابه ای باشد.
از آنجایی که هواپیماهای جنگنده دارای بخش بار مناسبی نبوده یا به طور کل از آن بی‌بهره‌اند، پهپادهای کوچک در محفظه‌ی سامانه‌ی منحرف‌کننده‌ی موشک‌های حرارتی ذخیره شده و از آنجا رها می‌شوند. پهپادهایی که گروهی عمل می‌کنند علاوه بر اینکه می‌توانند منطقه‌ی وسیع‌تری را برای انجام عملیات‌های نظارتی تحت پوشش قرار دهند، احتمالاً باعث ایجاد اختلال در رادارهای دشمن بشوند. از طرفی تعداد بالای آن‌ها امکان حمل و جابه‌جایی محموله‌های بزرگ‌تر و انجام عملیات‌های فریب را به خوبی فراهم می‌آورد.

3) گوگل به مردم آفریقا سواد دیجیتال آموزش می‌دهد

گوگل به تازگی اجلاسی را در شهر لاگوس نیجریه برگزار و محصولات جدید خود را به مردم آفریقا معرفی کرد. این شرکت همچنین اعلام کرد قصد دارد به استارت‌آپ‌ها و توسعه‌دهندگان آفریقایی سواد دیجیتال و فرصت‌های اقتصادی را آموزش بدهد.
گوگل قصد دارد برای رفع معضل یاد شده به مردم آفریقا سواد دیجیتال یاد بدهد. هدف‌گذاری این شرکت برای سال گذشته یک‌میلیون نفر بود و در حال حاضر قصد دارد آن را به 10 میلیون نفر دیگر آموزش بدهد. همچنین به 100 هزار نفر از توسعه‌دهندگان نرم‌افزار موبایلی نیز در این زمینه آموزش داده خواهد داد. در حال حاضر این طرح روی نیجریه، کنیا و آفریقای جنوبی تمرکز خواهد داشت.

تحلیل:

تا سال 2034 بیش از 1.1 میلیارد نیروی کاری در آفریقا وجود خواهد داشت، با وجود این در هر سال تنها 3 تا 4 میلیون فرصت شغلی ایجاد می‌شود.
گوگل قصد دارد با سرمایه‌گذاری در آفریقا نیروی کاری جدید پرورش داده و بازار کاری جدیدی برای خود ایجاد کند؛ زیرا با توسعه‌ی برنامه‌های سازگار بیشتر با بسترهای این شرکت درآمد آن‌ها نیز بهبود چشم‌گیری پیدا می‌کند. از طرفی با گسترش فناوری‌های جدید منطقه‌های یاد شده علاوه بر استعمار سایبری، با ابزارهایی هوشمندی که عده‌ای از تحلیلگران، آن‌ها را بسترهای جاسوسی می‌دانند، حوزه‌ی نظارت خود را گسترده‌تر بکنند.

Paragraphs
تازه ترین ها
اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.