about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

خفت گیری اینترنتی لیزارد اسکوآد

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ به‌تازگی گروهی از شرکت‌ها و صنایع انگلیسی، توسط هکرهای گروه لیزارد اسکوآد (Lizard Squad) مورد تهاجم و اخاذی اینترنتی قرار گرفته‌اند. بر اساس آمارهای جدید، حداقل 20 شرکت در انگلستان، طی چند روز گذشته پیام‌های تهدیدآمیزی از جانب اعضای این گروه دریافت کرده‌اند که در صورت عدم پرداخت 5 بیت کوین در روز و ساعت مشخص، مبلغی معادل 1500 پوند، با حملات اختلال سرویس توزیع شده بسیار سنگین مواجه خواهند شد.
این گروه هکری، در زمینه انجام این حملات، سابقه دارد و تاکنون مسئولیت انجام حملاتی ازاین‌دست، به وبگاه سازمان ملی جرائم انگلستان (NCA) و شبکه بازی‌های رایانه‌ای XBOX یا Playstation را بر عهده گرفته است. البته این گروه هکری، در بخش دیگری از پیام خود، تهدید کرده که در صورت عدم پرداخت 5 بیت کوین در روز و ساعت مشخص، هر دفعه پنج بیت کوین به این میزان اضافه خواهد شد. در ماه جاری نیز این شرکت، مسئولیت حمله به شرکت بازی‌سازی بلیزارد را نیز بر عهده گرفت.
چنین رفتارهایی تقریباً در دنیای هکرها، رفتار جدیدی به حساب می‌آید و شاید بتوان آن را نوع جدیدی از باج افزارها قلمداد کرد؛ با این تفاوت که این بار اطلاعاتی رمزنگاری نشده و کل داستان به یک ایمیل تهدیدآمیز خلاصه شده است.
پلیس انگلستان از شرکت‌هایی که چنین ایمیل تهدیدآمیزی دریافت کرده‌اند، خواسته تا ضمن عدم پاسخ به تقاضای این هکرها، هر چه سریع‌تر این موضوع را به پلیس اطلاع داده تا آن‌ها این موضوع را پیگیری کنند.

 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.