about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

محققین موسسه هلندی DIVD خبر از شناسایی 3 آسیب پذیری روز صفر اصلاح نشده در سرویس Unitrends شرکت کاسیا دادند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ متخصصین امنیتی موسسه هلندی DIVD در مورد سه آسیب پذیری روز صفر جدید در سرویس Unitrends شرکت کاسیا هشدار دادند. این آسیب پذیری تا به الان اصلاح نشده است.

این آسیب پذیری ها شامل اجرای از راه دور کد و افزایش سطح دسترسی سمت مشتری می باشد. 

Kaseya Unitrends سرویس تجاری مبتنی بر ابری است که خدمات مرتبط با حفاظت داده را با هدف تکمیل نسخه های پشتیبانی مشتری، ارائه می کند. 

Victor Gevers مدیرعامل این موسسه هلندی گفت:

ما هشدار نامه خود را با 68 تیم پاسخ اضطراری دولتی به اشتراک گذاشتیم اما پس از مدتی این هشدار نامه توسط یکی از این تیم ها در دسترس عموم قرار گرفت.

 طبق این هشدارنامه، آسیب پذیری های روز صفر نام برده، نسخه های پیش از 10.5.2 سرویس Unitrends کاسیا را تحت الشعاع قرار داده است.

DIVD توصیه می کند به مسئولین کاسیا توصیه کرده اند که تا زمان اصلاح این آسیب پذیری ها نباید با آنلاین نگه داشتن سرویس و اجرای آن بر روی پورت های پیش فرض، آن را در معرض خطر قرار دهند. 

محققین DIVD روزانه در حال اسکن سرورهای سرویس نام برده هستند. 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.