about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

خصوصی سازی تسلا فعلاً منتفی شد

به تازگی ایلان ماسک با انتشار مطلبی عنوان کرد که خصوصی سازی تسلا فعلاً منتفی شده و این کمپانی به عنوان یک شرکت عمومی به کار خود ادامه خواهد داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ایلان ماسک دلیل عدم خصوصی سازی تسلا را احساسات سهامدارانش برشمرد و خاطرنشان کرد:

«اگرچه بسیاری از سهامدارانی که با آنها صحبت کرده‌ام، مخالفتی با خصوصی سازی این شرکت نداشته‌اند و اعلام کرده‌اند که با این شرکت می‌مانند اما احساساتشان چیز دیگری می گفت چرا که قلباً موافق این مسئله نبودند.»

ایلان ماسک معتقد است که خصوصی سازی تسلا بسیار وقتگیر بوده و فعلاً زمان مناسبی برای آن نیست چرا که این شرکت باید روی مهمترین فعالیت خود یعنی تولید تسلا مدل 3 تمرکز کند. وی باور دارد تولید مداوم و بی نقص ماشین‌های الکتریکی جدید از مهمترین اهداف فعلی است و به همین دلیل هم ۱۲۰ ساعت در هفته کار می کند تا بر این روند نظارت کند.

همچنین ماسک در این پست اعلام کرده که طی بررسی گزینه‌های موجود متوجه شده که در حال حاضر سرمایه‌ی کافی برای خصوصی کردن تسلا وجود دارد.

ماه گذشته ایلان ماسک در توییتی از قصد خود برای خصوصی کردن تسلا سخن گفت و اعلام کرد که اگر سرمایه گذاران ناراضی باشند، سهام های آنها را وقتی به قیمت 420 دلار برسد، خواهد خرید چرا که مبلغ مورد نیاز برای این کار را کنار گذاشته است.

وی در آن زمان علاوه بر پیشنهاد خرید سهام تسلا با رسیدن به ۴۲۰ دلار، افزوده بود که سهامداران می توانند سهامشان را نگه دارند و با تسلای خصوصی شده، همراه شوند.

جالب است بدانید که شرکت های عمومی بر اساس قانون ایالات متحده‌ی آمریکا ملزم به ارائه گزارش های درآمد سه ماهه هستند.  از این رو به نظر می‌رسد ماسک قصد داشت با خصوصی کردن تسلا، این گزارش ها را حذف کند تا فشار وارده به آنها کاهش یابد.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/07/16 - 12:20- اروپا

سرمایه‌گذاری شرکت‌های ایتالیایی در زمینه احداث ۱۳ مرکز داده

شرکت‌های ایتالیایی قصد دارند بیش از یک میلیارد یورو در زمینه احداث ۱۳ مرکز داده در ایتالیا سرمایه‌گذاری کنند.

هدف‌گذاری
1405/07/16 - 12:14- سایرفناوری ها

هدف‌گذاری هند برای دستیابی به یک میلیارد کاربر 5G تا سال ۲۰۳۰

وزیر ارتباطات هند اعلام کرد که این کشور قصد دارد کاربران 5G را تا سال ۲۰۳۰ از 550 میلیون نفر به یک میلیارد کاربر برساند.

درخشش
1405/07/16 - 11:57- آسیا

درخشش متخصصان سایبری آذربایجان در آوردگاه تاشکند

متخصصان امنیت سایبری آذربایجان در اجلاس امنیت سایبری اوراسیای مرکزی در تاشکند موفق ظاهر شدند.