about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

آندری کروتسکیخ خسارت حملات سایبری به اقتصاد دنیا را 9 تریلیون دلار برآورد کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در زمینه همکاری‌های بین‌المللی امنیت سایبری و مدیر دپارتمان امنیت اطلاعات بین‌الملل وزارت امور خارجه روسیه آندری کروتسکیخ خسارت حملات سایبری به اقتصاد دنیا را در سال 2021 بالغ‌بر 9 تریلیون دلار برآورد کرد.

کروتسکیخ با سخنرانی در جلسه عمومی دانشمندان علوم سیاسی نهمین کنگره سراسری روسیه «روسیه و نظم سیاسی در جهان در حال تغییر: ارزش‌ها، انجمن‌ها، چشم‌اندازها» در مؤسسه دولتی روابط بین‌الملل مسکو دراین‌باره اظهار داشت:

بانکداران اعلام می‌کنند که خسارت‌های هکری به میلیاردها دلار می‌رسد ... آمارهای سازمان ملل می‌گوید که در سال جاری خسارت ناشی از عملیات‌های سایبری به اقتصاد جهان 9 تریلیون دلار است و دو برابر خواهد شد. در چنین شرایطی، فکر کردن به هرگونه فعالیت سرمایه‌گذاری عادی بسیار دشوار است و در این صورت رکود کامل ایجاد می‌شود.

به اعتقاد این مقام دولتی روس، چنانچه کسی در فضای سایبری حمله‌ای انجام دهد، همچون آنچه در حمله سایبری به تأسیسات هسته‌ای نطنز ایران رخ داد، اثبات وقوع حمله و به‌تبع آن پاسخگویی به علت خصوصیات منحصربه‌فرد جنگ سایبری بسیار دشوار می‌شود. 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/06/31 - 12:10- جرم سایبری

هشدار به سرمایه‌گذاران پلتفرم هچ درباره احتمال افشای اطلاعات شخصی

به سرمایه‌گذاران نیوزیلندی که از پلتفرم سرمایه‌گذاری هچ استفاده می‌کنند، هشدار داده شده است که اطلاعات شخصی آنها ممکن است در جریان یک رخداد امنیت سایبری در آمریکا افشا شده باشد.

آزمایش
1405/06/31 - 12:05- آمریکا

آزمایش توان دفاع سایبری آمریکا در یک رزمایش سراسری

آمریکا هفته گذشته توان دفاع سایبری خود را در یک آزمون گسترده سراسری به محک گذاشت.

احتمال
1405/06/31 - 11:58- جنگ سایبری

احتمال حمله سایبری روسیه به ناتو

پتر پاول، رئیس‌جمهور جمهوری چک، روز دوشنبه گفت بعید می‌داند روسیه در آینده نزدیک حمله نظامی مستقیمی علیه یکی از اعضای ناتو انجام دهد.