about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وزارت خزانه‌داری ایالات‌متحده اعلام کرد مؤسسات مالی این کشور 1.2 میلیارد دلار خسارت باج افزاری در سال 2021 گزارش کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مؤسسات مالی ایالات‌متحده یک رکورد را برای حملات سایبری و خسارت‌های باج افزاری در سال 2021 گزارش کردند. حملاتی که آمریکایی‌ها مدعی هستند بیشتر از جانب روسیه بوده است. درمجموع، هزینه حوادث گزارش‌شده در سال گذشته تحت قانون رازداری بانکی از 416 میلیون دلار در سال 2020 به 1.2 میلیارد دلار در سال 2021 افزایش یافت.

در سال 2021 بالغ‌بر 1489 حادثه گزارش شد که در مقایسه با 487 مورد در سال 2020 افزایش چشمگیری را نشان می‌دهد ضمن آنکه محققان گزارش داده‌اند که باج افزار همچنان مهم‌ترین تهدید برای بخش‌های زیرساختی و حیاتی ایالات‌متحده، مشاغل و مردم این کشور است. این داده‌ها روز سه‌شنبه توسط شبکه اجرای جرائم مالی وزارت خزانه‌داری ایالات‌متحده (FinCEN) منتشر شد.

نویسندگان این گزارش نوشتند:

در دو سال گذشته، بازیگران باج افزارها از یک رویکرد فرصت‌طلبی با حجم بالا به روش‌شناسی انتخابی‌تر در انتخاب قربانیان، هدف قرار دادن شرکت‌های بزرگ‌تر و درخواست پرداخت های بزرگ‌تر برای به حداکثر رساندن بازده سرمایه‌شان تغییر رویکرد داده‌اند.

محققان آمریکایی مدعی هستند که هر پنج گونه برتر حملات با روسیه ارتباط دارند و تقریباً 70 درصد حوادث با روسیه، نمایندگان این کشور یا افرادی که از طرف روسیه عمل می‌کنند ارتباط داشتند.

تعداد حوادث در نیمه دوم سال 2021 به‌طور چشمگیری افزایش یافت و به 793 حمله پس از 1 ژوئیه رسید.

انتشار این گزارش هم‌زمان بود با اجلاس جهانی با حضور نمایندگان بیش از 30 کشور در کاخ سفید در این هفته برای رسیدگی به باج افزارها تا آمریکا خود را به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین قربانیان حملات سایبری معرفی کند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.