about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناسان تأمین امنیت خودپردازها در اروپا با انتشار گزارشی از خسارت کلاه‌برداری‌ها با دستگاه خودپرداز خبر دادند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به‌تازگی گروه تأمین امنیت خودپردازهای اروپا (EAST) با انتشار گزارشی در خصوص خسارات وارده به خودپردازها اعلام کرد در حال حاضر در اروپا حملات بدافزاری و جک‌پاتینگ (Jackpotting) چندان رایج نیست و یک سرقت موفق کمتر از 1000 یورو خسارت وارد می‌کند. به گزارش این تیم، نیمه اول سال 2019، بانک‌های اروپا 32 مورد حمله جعبه سیاه (Black Box) و 3 مورد حمله جک‌پاتینگ به خودپردازها را ثبت کردند که خسارتشان 100 درصد کاهش داشت و از 0.25 میلیون یورو تقریباً به صفر رسید، اگرچه یکی از این حملات 1000 یورو خسارت وارد آورد. 

Paragraphs

بر اساس برآورد EAST، در کشورهای اروپایی حمله بدافزاری به خودپردازها چندان گسترده نیست، چراکه جهت نفوذ نرم‌افزارهای مخرب در دستگاه خودپرداز، باید به پورت USB، درایو CD/DVD یا اتصالات شبکه دسترسی داشت. خودپردازهای اروپا یا به‌صورت فیزیکی و یا نرم‌افزاری جهت شناسایی برنامه‌های مخرب محافظت می‌شوند. اخیراً حملات فیزیکی گسترش‌یافته و در آن‌ها حتی از مواد منفجره و وسایل نقلیه استفاده کرده و یا کل دستگاه خودپرداز را سرقت می‌کنند تا در موقعیت مناسب به وجه دسترسی داشته باشند؛ اما در این حالت نیز نمی‌توانند وجه زیادی بردارند و معمولاً بین 9000 تا 15000 یورو سرقت می‌کنند. 

بااین‌حال، مجرمان در اروپا حملاتی تدارک می‌بینند که از طریق آن می‌توانند 250 تا 350 میلیون یورو در سال خسارت وارد کنند. این نوع حملات کلاه‌برداری پایانه‌ای ((TRF) Terminal-Related Fraud) نام‌گرفته و شامل دست‌کاری و لغو تراکنش‌ها و استفاده از اسکیمرها بوده و از کلاه‌برداری‌های ردیف اول اروپا محسوب می‌شود، به‌گونه‌ای‌که در نیمه اول سال 2019، 5649 کلاه‌برداری پایانه‌ای ثبت‌شده و 45 درصد کلاه‌برداری‌ها را به خود اختصاص داده بود. این نوع کلاه‌برداری‌ها در سال 2018، 2292 مورد گزارش‌شده است. 

کلاه‌برداری تی‌آر‌اف (TRF) بدین‌صورت است که مجرم کارت معتبری درون دستگاه خودپرداز قرار می‌دهد، رمز را وارد نموده و اقدام به برداشت وجه می‌کند. زمانی که خودپرداز، کارت را پس می‌دهد مجرم مدتی کارت را در کارت‌خوان دستگاه نگه می‌دارد تا زمانی که دستگاه احساس کند کارت گیرکرده و تراکنش را لغو کند که در این صورت وجه مجدداً به‌حساب کلاه‌بردار عودت داده می‌شود. در ادامه کلاه‌بردار با ابزاری شبیه پیچ‌گوشتی قسمت پرداخت‌کننده دستگاه را که همانند ربات دقیق عمل می‌کند، بازکرده و پولی را که آماده پرداخت برای تراکنش لغو شده بود را سرقت می‌کند. 

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .