about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

یک شرکت‌ اروپایی خسارت سنگینی از حمله باج افزار «Ryuk» متحمل شد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت سوپرا استریا (Sopra Steria) در گزارشی اعلام کردند خسارتی که از حمله اکتبر بدافزار ریوک (Ryuk) متحمل شده‌اند، 40 تا 50 میلیون دلار بوده است. 

یکی از نمایندگان این شرکت در مصاحبه با بلیپینگ کامپیوتر ضمن تأیید حمله اذعان کرده است یکی از نسخه‌های باج افزار ریوک در تاریخ 20 اکتبر 2020 به شبکه‌های سوپرا استریا نفوذ کرده است. 

متخصصان فناوری اطلاعات و امنیت سایبری شرکت مذکور، در کمتر از یک روز پس از نفوذ ریوک، مانع از انتشار آن در سراسر زیرساخت شرکت شده‌اند. 

عملیات احیاء اطلاعات از 26 اکتبر آغازشده و تاکنون تقریباً به پایان رسیده است. کارکنان شرکت مجدداً به ایستگاه‌های کاری، سرورها و نرم‌افزارهای خود دسترسی پیداکرده‌اند. 

در حمله باج افزاری به شرکت فناوری اطلاعات «Cognizant» که انگشت اتهام به سمت ریوک نشانه رفته بود، خسارت وارده بین 50 تا 70 میلیون دلار برآورده شد. در حمله‌ای نیز که پارسال از سوی اپراتورهای باج افزار «LockerGoga» علیه شرکت نروژی «Norsk Hydro» انجام شد، خسارت وارده 40 میلیون دلار بوده است. 

سوپرا استریا در تاریخ 21 اکتبر 2020 گزارش داد هدف حمله سایبری قرارگرفته است. این شرکت جزئیاتی از حمله منتشر نکرد، اما برخی منابع آگاه به بلیپینگ کامپیوتر اعلام کردند شبکه‌های شرکت قربانی ریوک شده‌اند. 

اپراتورهای ریوک به حملات سایبری با استفاده از بدافزارهای تریک بات و بازاربکدور نیز معروف هستند، بدافزارهایی که امکان هک شبکه‌های سازمانی را می‌دهند و انتشار بدافزار ریوک در آن‌ها را تسهیل می‌کنند. 

بر طبق گزارش کارشناسان پازتیوتکنالجیز، بازاربکدور در سایه قابلیت‌های بالایی که در پنهان شدن دارد، همچنان در عملیات‌های ریوک علیه شرکت‌های بزرگ مورداستفاده قرار می‌گیرد. 

این بدافزار پس از نصب امکان دسترسی به سیستم قربانی را می‌دهد و مهاجمان پس از دسترسی به دامین کنترلر، بدافزار ریوک را در شبکه راه‌اندازی کرده و تمام دستگاه‌های متصل به شبکه را رمزگذاری می‌کنند. 

سوپرا استریا یک شرکت فناوری اطلاعات اروپایی پیشرو در حوزه خدمات و تحول دیجیتال، مشاوره و توسعه نرم‌افزار است که در 25 کشور دنیا با 46 هزار کارمند فعالیت می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.