about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

خسارت برگزیت گریبان‌گیر شرکت‌های انگلیسی

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ انگلیس در حالی خروج از اتحادیه اروپا را به ماندن در این اتحادیه بزرگ ترجیح داد که پس‌لرزه‌های این تصمیم بزرگ تازه به صنایع و بخش خصوصی این کشور رسیده است. بخش امنیت سایبری یکی از بخش‌هایی است که به دلیل پیوند عمیق امنیتی انگلیس با کشورهای بزرگ اتحادیه، دچار مشکلات گسترده‌ای شده است. سه قرارداد بزرگ امنیتی لغو شده و یک‌چهارم از قراردادها نیز به حالت تعویق درآمده است.
سهام شرکت NCC به یک‌سوم ارزش خود قیل از برگزیت رسیده است. این شرکت در مورد وجود برخی موانع بر سر راه این شرکت هشدار داده بود که به ارزش سهام این شرکت تأثیر خواهد گذاشت. این شرکت همچنین فاش کرد که سه قرارداد بزرگ امنیت سایبری لغو شده و یک‌چهارم قراردادها نیز با تأخیر در تمدید قرارداد روبه‌رو هستند.
راب کاتن، مدیر اجرایی شرکت عنوان کرد: «ما با تعدادی از تحولات نامطلوب روبه‌رو هستیم که در بخش تضمین‌ها تأثیرگذار بوده و سودآوری مالی در نیمه اول و دوم را کاهش داده است.»
درآمد سالیانه این شرکت نسبت به سال گذشته 36 درصد کاهش داده و از 108 میلیون پوند به 71 میلیون پوند کاهش یافته است. ارزش سهام این شرکت هم در بورس معاملات اوراق بهادار انگلیس سقوط کرده است.
خبرهایی نیز از سقوط سهام شرکت‌های بزرگی مانند FireEye و FortiNet به ترتیب 54 و 7 درصد، منتشر شده.
کاتن گفت: «سازمان‌های دولتی مانند وزارت دفاع در حال پیوستن به جریان مشکلات این حوزه هستند و شرکت‌های امنیتی و فناوری اطلاعات را ملزم به رسیدن به سطح مشخصی از حفاظت سایبری کرده است.»
شایان‌ذکر است کنسول استاندارد امنیت صنعت کارت‌های بانکی (PCI SSC) از شرکت‌های بریتانیایی خواسته برای جلوگیری از جریمه شدن به دلیل مشکلات امنیتی طبق قوانین جدید اروپا، امنیت سایبری خود را جدی‌تر بگیرند. این به معنای تحت فشار قرار گرفتن بیشتر شرکت‌های انگلیسی در فعالیت‌های اقتصادی خود است. این قوانین صرفاً جنبه توصیه‌ای نداشته و به صورت جریمه‌های نقدی ظاهر خواهد شد.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.