about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

خرید ۱٫۲ میلیون دلاری افغانستان از ایران

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ منتظر دریافت توافق‌نامه جانبی این قرارداد برای تضمین سطح خدمات و باثبات بودن حجم آن هنگام بهره‌برداری هستیم.

کابل افزود که قرار بوده است توافق‌نامه جانبی این قرارداد از سوی تهران تنظیم و به کابل ارسال شود که تاکنون به دست ما نرسیده است و ما همچنان منتظر دریافت آن هستیم.

وی درعین‌حال گفت که شرکت زیرساخت مخابرات ایران و شرکت «افغان تلکام» افغانستان، سرگرم کارهای فنی انتقال این حجم اینترنت به افغانستان و بهینه‌سازی سیستم‌ها و همخوان سازی آن هستند و قرار شده است تا ایران تجهیزاتی را که ظرفیت مدیریت ۱۰۰ گیگابایت اینترنت را دارد، به‌طور رایگان در اختیار افغانستان قرار دهد تا در استان هرات نصب شود.

استان هرات در غرب افغانستان هم‌جوار با مرز ایران است. قرار است اینترنت از ایران وارد استان هرات افغانستان شود و ازآنجا از طریق فیبر نوری به استان‌های قندهار، کابل، مزار شریف و ننگرهار انتقال یابد.

(صمیم) گفت که در افغانستان، شبکه «فیبر نوری» به‌صورت حلقوی یا کره‌ای در استان‌های مختلف تکمیل‌شده و پس‌ازآن که توافق‌نامه جانبی این قرارداد به تائید دو کشور رسید و همسان‌سازی سیستم اینترنت ایران با افغانستان پایان یافت، این حجم اینترنت به این فیبر نوری وصل خواهد شد و در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.
 
سخنگوی وزارت مخابرات و فناوری اطلاعات افغانستان افزود که انتظار می‌رود حداکثر تا یک ماه آینده، کارهای فنی مربوط به انتقال اینترنت ایران به افغانستان پایان یابد و ما بتوانیم از اینترنت وارداتی جمهوری اسلامی ایران استفاده کنیم و با بهره‌برداری از آن، سرعت اینترنت در مناطق مختلف افغانستان افزایش خواهد یافت و قیمت آن نیز اندکی کاهش می‌یابد.

وی گفت که بهای اینترنت خریداری‌شده از ایران در مقایسه با اینترنت وارداتی از پاکستان ارزان‌تر است و برای ما مقرون‌به‌صرفه خواهد بود و پیش‌بینی می‌شود کیفیت آن نیز بهتر باشد.

افغانستان درحالی‌که حاضر به ازای خرید حجم ۱۰ گیگابایت اینترنت از پاکستان ماهیانه ۲۵۰ هزار دلار می‌پردازد. کابل با خرید این حجم اینترنت از تهران قصد دارد قرارداد خرید اینترنت با پاکستان را لغو کند.

روابط افغانستان و پاکستان بعد از برکناری طالبان از حکومت در سال ۲۰۰۵ تاکنون دارای فرازوفرودهای متعدد بوده و «محمد اشرف غنی» رئیس‌جمهوری افغانستان به‌تازگی گفته است که تحت‌فشار مردم برای طرح شکایت کابل از اسلام‌آباد در سازمان ملل متحد است.

رئیس‌جمهوری افغانستان پیش‌تر نیز از پاکستان به‌عنوان «لانه تروریست‌هایی که مردم بی‌گناه را می‌کشند» و کشوری که پیام جنگ از آن کشور به افغانستان فرستاده می‌شود، یادکرده بود.

افغانستان همچنین ۲۰ گیگابایت اینترنت از قزاقستان وارد می‌کند که ۱۰ گیگابایت آن از طریق ترکمنستان و ۱۰ گیگابایت دیگر از مسیر ازبکستان وارد می‌شود. اینترنت خریداری‌شده از قزاقستان به ازای هر ۱۰ گیگابایت، ۱۳۵ هزار دلار است و قرقیزستان نیز اعلام آمادگی کرده است تا اینترنت را با همین قیمت در اختیار افغانستان قرار دهد.

پیش‌تر سخنگوی وزارت مخابرات و فناوری اطلاعات افغانستان در کابل گفته بود که قرارداد خرید اینترنت از ازبکستان به ازای هر ۱۰ گیگابایت در ماه ۷۵ هزار دلار درحالی‌که نهایی شدن است درصورتی‌که امضای این قرارداد علاوه برافزایش کیفیت اینترنت در داخل کشور، ارزان‌ترین قیمت در مقایسه با خرید اینترنت از سایر کشورهای منطقه است.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.