about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

فیسبوک در جدید ترین اقدام خود، شرکتی به نامی Kustomer را با قیمت 1 میلیارد دلار خریداری کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ فیسبوک آخرین اقدام خود را نیز نهایی کرد و شرکتی به نام Kustomer را خریداری کرد.
نرم افزار این شرکت، رابط کاربری تک صفحه ای را برای کسب و کارهای مختلف طراحی می کند تا آن ها بتوانند مکالمات آنلاین، با مشتریان خود را مدیریت کنند.
این استارت آپ همچنین می تواند با استفاده از ربات های گفتگو، برخی از تعاملات میان مشتریان و کسب و کارها را به صورت خودکار درآورد.
ظاهرا فیسبوک، این شرکت را به قیمت 1 میلیارد دلار خریداری کرده است. اما این شرکت، جزئیات مالی قرارداد فوق الذکر را منتشر نکرده است.


این قرارداد در حالی اجرایی شد که فیسبوک اخیرا بر روی حوزه خرید آنلاین تمرکز کرده و ویژگی به نام Shops را منتشر کرده است. ویژگی مذکور این امکان را به صاحبان کسب و کار می دهد تا آن ها بتوانند صفحات اینستاگرام و فیسبوک خود را به یک فروشگاه آنلاین تبدیل کنند.


این شرکت، اخیرا یک بخش خرید اختصاصی را نیز به صفحه کاربری اصلی اینستاگرام  اضافه کرده است.


فیسبوک قصد دارد از طریق پشتیبانی عملکرد های این شرکت و تامین منابع مورد نیاز آن ها، کسب و کار خود را بهبود ببخشد و نوآوری را در عرضه محصولات خود دخیل کند.


فیسبوک با ولخرجی بیگانه نیست و سابقه خرید های این چنینی را دارد. یکی از مشهور ترین خرید ها و قرارداد های این شرکت ، مربوط می شود به خرید اینستاگرام در سال 2012 به قیمت 1 میلیارد دلار و خرید واتس اپ در سال 2014 به قیمت 19 میلیارد دلار.
 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.