about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت اَپل با خرید یک استارت‌آپ اسرائیلی راهبرد منعطف خود را نشان می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ چندی پیش وبگاه تخصصی کالکلیست (Calcalist) برای اولین بار گزارش داد که یک استارت‌آپ اسرائیلی متخصص در زمینه دوربین مداربسته تقریباً 2 سال پیش از سوی غول فناوری اَپل خریداری شده است. این اقدام بی سروصدا نشان دهنده راهبرد اَپل برای حفظ قدرت در صنعت با خرید شرکت‌های کوچک فناوری است.

«Camerai»، که قبلاً با نام تیپیت (Tipit) شناخته می‌شد،  توسعه دهنده یک فناوری پلتفرم چندسکویی بود که به توسعه دهندگان امکان ادغام گرافیک‌های واقعیت مصنوعی پیشرفته در زمان واقعی را در محصولات خود به روشی ساده و جذاب می‌دهد. اَپل احتمالاً پتانسیل زیادی را در فناوری این شرکت کوچک دیده یا شاید آن را تهدیدی علیه محصولات خود تلقی کرده و تصمیم گرفته آن را به طور کلی حذف کند.

به گفته کالکلیست، اَپل به دلیل سنت خود در انجام خریدهای مخفی معروف و مدتی است چنین معامله‌هایی را انجام می‌دهد و بسیاری خریدها را تنها پس از تکمیل افشا می‌کند یا اصلا‌ً افشا نمی‌کند. تیم کوک (Tim Cook )، مدیر عامل اَپل در کنفرانس «Berkshire Hathaway» در سال 2019 گفت در حالیکه اَپل در گذشته تأکید کرده بود که خرید شرکت‌های خارجی همیشه اولویت دوم است و این شرکت ترجیح می‌دهد سرمایه‌گذاری پروژه‌‎های توسعه یافته در داخل را انجام دهد. کوک اظهار داشت که شرکت در آن سال 25 شرکت را خریداری کرد؛ اما توضیح بیشتری در این زمینه نگفت.

دلیل علاقه اَپل به یک شرکت متخصص در زمینه واقعیت مجازی، فناوری که شهرت زیادی دارد و انتظار می‎رود با برنامه‌هایی در حوزه‌های مهندسی، طراحی، تجارت، هنر و سرگرمی به رشد خود ادامه دهد، آسان است.

وبگاه تخصصی «TechCrunch» در این خصوص اعلام کرد که سایر شرکت‌ها از جمله علی‌بابا و سامسونگ نیز به استارت‌آپ اسرائیلی علاقه نشان داده‌اند، اما ظاهراً اَپل بهترین پیشنهاد را داده است. Camerai به مبلغ ده‌ها میلیون دلار به اَپل فروخته شد و فناوری این شرکت اسرائیلی در تیم بینش رایانه‌ای اپل و در نهایت در دوربین‌های آن ادغام شد و زندگی را برای توسعه دهندگان خواستار توانایی‌های واقعیت مجازی در برنامه‌هایشان آسان کرد.

Camerai در سال 2014 با نام تیپیت به‌وسیله آرون وِزلر (Aaron Wetzler)، اِرِز تال (Erez Tal)، جاناتان ریمون (Jonathan Rimon) و موتی موشاروفسکی (Moty Kosharovsky) تأسیس شد. این شرکت هنگام فروخته شدن به اپل 13 کارمند در تل‌آویو داشت، که اکثر آنها در دفاتر اَپل در هرتزلیا مشغول به کار شدند.

اَپل در حال حاضر یک مرکز توسعه عمده در اراضی اشغالی بر اساس مجموعه‌ای از خریدهای محلی دارد و استخدام‌های زیادی در سال‌های اخیر انجام داده است. به نظر می‌رسد این مرکز به مدیریت رونی فریدمن (Rony Friedman)، بیش از 1500 کارمند تقسیم شده بین دفاتر خود در هرتزلیا و حیفا را به کار گیرد.

دیگر خریدهای اسرائیلی از سوی اَپل شامل «LinX Computational Imaging» در سال 2015 و «RealFac» در سال 2017 هستند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.