about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

هند در نظر دارد برای مقابله با جرایم سایبری، ابزارهایی را از شرکت‌های امنیت سایبری اسرائیلی خریداری کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به علت افزایش شمار بزهکاری‌های اینترنتی در آندرا پرادش (Andhra Pradesh) هند، پلیس جرایم سایبری، به دنبال ابزارهای اسرائیلی، برای بررسی جنایات و اعمال عدالت روی مجرمان سایبری است. 

شهر ویساکاپاتنام (Visakhapatnam)، در سال‌های گذشته، در مقایسه با دیگر شهرهای آندرا پرادش، با بیش از 500 جرم گزارش شده در سال، شمار فراوانی از جرایم سایبری را ثبت کرده است. حدود 50، تا 70 درصد جرایم سایبری، شامل جرایم مالی (فیشینگ، قرعه‌کشی آنلاین، تقلب‌های شغلی آنلاین، نقض کارت نقدی و ... در میان دیگر موارد) هستند. بیش از 60 درصد قربانیان کلاهبرداری‌های سایبری، شهروندان تحصیل‌کرده و تکنولوژیست هستند.

وی گوپینات (V Gopinath)، بازرس ایستگاه پلیس جرایم سایبری ویساکاپاتنام گفت:

مجرمان سایبری، به‌طور فزاینده‌ای، به‌دنبال روش‌های ابتکاری برای سوء استفاده از کاربران اینترنتی هستند. ما با ایجاد ایده‌ها و ابزار جدید و به لطف شرکت‌های امنیت سایبری اسرائیلی –که به دلیل راه‌حل‌های نوآورانه مشهور هستند– خودمان را به‌روز می‌کنیم.

گوپینات اعلام کرد:

با وجود داشتن یک آزمایشگاه قانونی سایبری، برخی ابزارهای مشروع دیجیتال مورد نیاز برای مقابله با جرایم سایبری وجود دارند. اسرائیل ابزارهای سایبری بسیار مطلوبی ساخته است. بنابراین ما پیشنهادی به مقامات ارشد برای خرید ابزارها از اسرائیل با ارزش بیش از 50 میلیون روپیه به‌منظور تشدید بررسی کلاهبرداری‌های مجازی مختلف فرستادیم.

برخی از شرکت‌های اسرائیلی نرم‌افزاری شناخته شده در زمینه نوآوری در فناوری‌های امنیت سایبری، برای همکاری در ویساکاپاتنام، ویجایاوادا (Vijayawada) و دیگر شهرها در آندرا پرادش برای آموزش نیروهای پلیس به‌منظور مقابله با آخرین روش‌های جرائم سایبری دعوت شده‌اند.

اخیراً آرپی تاکور (RP Thakur)، رئیس پلیس کل آندرا پرادش توضیح داد که جرایم سایبری در این شهر، سالانه بیش از 20 درصد افزایش داشته‌اند و کلاهبرداران ازجمله برخی جنایتکاران بین‌المللی، راه‌حل‌های نوآورانه‌ای برای تقلب در میان شهروندان اینترنتی پیدا کرده‌اند.

یکی از ناظران ایستگاه پلیس جرایم سایبری اظهار داشت:

تهدیدات سایبری، درحال تغییر هستند. بنابراین علم و ابزار مرتبط با جرایم سایبری، باید به‌روز شوند. ما امیدواریم که دولت به مسیرش ادامه دهد و ابزارهای اسرائیلی را برای کمک به بهبود مهارت‌های بررسی پلیس آندرا پرادش خریداری کند.

طبق آمار اداره پلیس، قربانیان جرایم اینترنتی در سال 2016، در ویساکاپاتنام، حدود 37 میلیون و 900 هزار روپیه خود را از دست داده‌اند. با این ‌حال، تنها 71 هزار و 600 روپیه بازگشته است. درحالی ‌که ارزش دارایی ازدست‌رفته، 62 میلیون و 300 هزار روپیه است، در سال 2017، تنها یک‌میلیون و 668 هزار روپیه برگردانده شده است. در سال 2018، مجرمان سایبری، سرقت 48 میلیون و 500 هزار روپیه را برنامه‌ریزی کردند، درحالی ‌که پلیس تنها 10 میلیون و 600 هزار روپیه را بازگرداند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد