about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

هند در نظر دارد برای مقابله با جرایم سایبری، ابزارهایی را از شرکت‌های امنیت سایبری اسرائیلی خریداری کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به علت افزایش شمار بزهکاری‌های اینترنتی در آندرا پرادش (Andhra Pradesh) هند، پلیس جرایم سایبری، به دنبال ابزارهای اسرائیلی، برای بررسی جنایات و اعمال عدالت روی مجرمان سایبری است. 

شهر ویساکاپاتنام (Visakhapatnam)، در سال‌های گذشته، در مقایسه با دیگر شهرهای آندرا پرادش، با بیش از 500 جرم گزارش شده در سال، شمار فراوانی از جرایم سایبری را ثبت کرده است. حدود 50، تا 70 درصد جرایم سایبری، شامل جرایم مالی (فیشینگ، قرعه‌کشی آنلاین، تقلب‌های شغلی آنلاین، نقض کارت نقدی و ... در میان دیگر موارد) هستند. بیش از 60 درصد قربانیان کلاهبرداری‌های سایبری، شهروندان تحصیل‌کرده و تکنولوژیست هستند.

وی گوپینات (V Gopinath)، بازرس ایستگاه پلیس جرایم سایبری ویساکاپاتنام گفت:

مجرمان سایبری، به‌طور فزاینده‌ای، به‌دنبال روش‌های ابتکاری برای سوء استفاده از کاربران اینترنتی هستند. ما با ایجاد ایده‌ها و ابزار جدید و به لطف شرکت‌های امنیت سایبری اسرائیلی –که به دلیل راه‌حل‌های نوآورانه مشهور هستند– خودمان را به‌روز می‌کنیم.

گوپینات اعلام کرد:

با وجود داشتن یک آزمایشگاه قانونی سایبری، برخی ابزارهای مشروع دیجیتال مورد نیاز برای مقابله با جرایم سایبری وجود دارند. اسرائیل ابزارهای سایبری بسیار مطلوبی ساخته است. بنابراین ما پیشنهادی به مقامات ارشد برای خرید ابزارها از اسرائیل با ارزش بیش از 50 میلیون روپیه به‌منظور تشدید بررسی کلاهبرداری‌های مجازی مختلف فرستادیم.

برخی از شرکت‌های اسرائیلی نرم‌افزاری شناخته شده در زمینه نوآوری در فناوری‌های امنیت سایبری، برای همکاری در ویساکاپاتنام، ویجایاوادا (Vijayawada) و دیگر شهرها در آندرا پرادش برای آموزش نیروهای پلیس به‌منظور مقابله با آخرین روش‌های جرائم سایبری دعوت شده‌اند.

اخیراً آرپی تاکور (RP Thakur)، رئیس پلیس کل آندرا پرادش توضیح داد که جرایم سایبری در این شهر، سالانه بیش از 20 درصد افزایش داشته‌اند و کلاهبرداران ازجمله برخی جنایتکاران بین‌المللی، راه‌حل‌های نوآورانه‌ای برای تقلب در میان شهروندان اینترنتی پیدا کرده‌اند.

یکی از ناظران ایستگاه پلیس جرایم سایبری اظهار داشت:

تهدیدات سایبری، درحال تغییر هستند. بنابراین علم و ابزار مرتبط با جرایم سایبری، باید به‌روز شوند. ما امیدواریم که دولت به مسیرش ادامه دهد و ابزارهای اسرائیلی را برای کمک به بهبود مهارت‌های بررسی پلیس آندرا پرادش خریداری کند.

طبق آمار اداره پلیس، قربانیان جرایم اینترنتی در سال 2016، در ویساکاپاتنام، حدود 37 میلیون و 900 هزار روپیه خود را از دست داده‌اند. با این ‌حال، تنها 71 هزار و 600 روپیه بازگشته است. درحالی ‌که ارزش دارایی ازدست‌رفته، 62 میلیون و 300 هزار روپیه است، در سال 2017، تنها یک‌میلیون و 668 هزار روپیه برگردانده شده است. در سال 2018، مجرمان سایبری، سرقت 48 میلیون و 500 هزار روپیه را برنامه‌ریزی کردند، درحالی ‌که پلیس تنها 10 میلیون و 600 هزار روپیه را بازگرداند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.