about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

خرید آیفون ممنوع شد

مجلس خرید و رجیستری تلفن‌های هوشند آیفون را ممنوع کرد!

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «شهر سخت افزار»؛ یک نماینده مجلس در سالروز مورد اصابت قرار گرفتن پرواز ۶۵۵ کشورمان از سوی آمریکا در سال 1367، خبر از تصویب 10 «طرح ضد آمریکایی» داد که یکی از آنها ممنوعیت رجیستر کردن تلفن‌های هوشند آیفون (iPhone) اپل است.

به گفته احمد امیرآبادی، نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون مقابله با تهدیدات آمریکا، مردم ما سالانه حدود یک میلیارد دلار را صرف خرید تلفن‌های هوشند آیفون می‌کنند و در راستای آنچه که طرح‌های ضد آمریکایی خواند، خبر از تصویب طرح ممنوعیت رجیستری و خرید گوشی‌های آیفون در مجلس شورای اسلامی داد. این نماینده مجلس مدعی شد این طرح سالانه شش میلیارد دلار از گردش مالی اپل می‌کاهد.

در همین باره امیر ناظمی، معاون وزیر ارتباطات هفته گذشته مدعی شد تنها 10 درصد مردم از گوشی‌های آیفون استفاده می‌کنند و آمارهای آنها نشان می‌دهد دارندگان آیفون در وجود محدودیت‌ها، تحریم‌های اپل و قیمت بالا، در زمان ارتقا دوباره آیفون نمی‌خرند و سراغ تلفن‌های هوشند اندرویدی می‌روند. با این حال ناظمی هیچ گونه آماری ارائه نکرد.

به گفته معاون وزیر ارتباطات، روزانه 7 هزار گوشی آیفون در شبکه کشور خاموش می‌شود که ظاهراً حاکی از کنار گذاشته شدن آنها از سوی کاربران است.

حال باید منتظر ماند و دید این طرح چه وقت به اجرا گذاشته می‌شود و چگونه بر بازار موبایل کشور اثر می‌گذارد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد