about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

خرید آیفون ممنوع شد

مجلس خرید و رجیستری تلفن‌های هوشند آیفون را ممنوع کرد!

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «شهر سخت افزار»؛ یک نماینده مجلس در سالروز مورد اصابت قرار گرفتن پرواز ۶۵۵ کشورمان از سوی آمریکا در سال 1367، خبر از تصویب 10 «طرح ضد آمریکایی» داد که یکی از آنها ممنوعیت رجیستر کردن تلفن‌های هوشند آیفون (iPhone) اپل است.

به گفته احمد امیرآبادی، نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون مقابله با تهدیدات آمریکا، مردم ما سالانه حدود یک میلیارد دلار را صرف خرید تلفن‌های هوشند آیفون می‌کنند و در راستای آنچه که طرح‌های ضد آمریکایی خواند، خبر از تصویب طرح ممنوعیت رجیستری و خرید گوشی‌های آیفون در مجلس شورای اسلامی داد. این نماینده مجلس مدعی شد این طرح سالانه شش میلیارد دلار از گردش مالی اپل می‌کاهد.

در همین باره امیر ناظمی، معاون وزیر ارتباطات هفته گذشته مدعی شد تنها 10 درصد مردم از گوشی‌های آیفون استفاده می‌کنند و آمارهای آنها نشان می‌دهد دارندگان آیفون در وجود محدودیت‌ها، تحریم‌های اپل و قیمت بالا، در زمان ارتقا دوباره آیفون نمی‌خرند و سراغ تلفن‌های هوشند اندرویدی می‌روند. با این حال ناظمی هیچ گونه آماری ارائه نکرد.

به گفته معاون وزیر ارتباطات، روزانه 7 هزار گوشی آیفون در شبکه کشور خاموش می‌شود که ظاهراً حاکی از کنار گذاشته شدن آنها از سوی کاربران است.

حال باید منتظر ماند و دید این طرح چه وقت به اجرا گذاشته می‌شود و چگونه بر بازار موبایل کشور اثر می‌گذارد.

تازه ترین ها
رشد
1405/06/31 - 11:04- هوش مصنوعي

رشد امنیت هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی با داشتن نزدیک به ۱۰۰ شرکت، پس از ایالات متحده در صدر صنعت امنیت هوش مصنوعی قرار دارد.

درخواست
1405/06/31 - 10:50- آمریکا

درخواست اوپن‌اِی‌آی از ایالات متحده برای تدوین استانداردهای هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌اِی‌آی از ایالات متحده خواست تا در تلاش‌های جهانی برای تدوین استانداردهای فنی، پیش‌گام شود.

مشارکت
1405/06/31 - 09:28- آسیا

مشارکت چین و ماداگاسکار برای مقابله با کلاهبرداری‌های مخابراتی

چین و ماداگاسکار نخستین عملیات مشترک خود را علیه کلاهبرداری‌های مخابراتی آغاز کردند.