about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

خریدوفروش اطلاعات کاربران Avast

برخی رسانه‌ها اعلام کردند شرکت‌های زیرمجموعه Avast اطلاعات کاربران خود را می‌فروشند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به‌تازگی وب‌سایت‌های Motherboard و PCMag تحقیقاتی انجام داده و مدعی شدند آنتی‌ویروس آواست (Avast) داده‌های کاربران را جمع‌آوری کرده و یکی از شرکت‌های زیرمجموعه آواست (Avast) به نام جامپ‌شات (Jumpspot) اقدام به فروش اطلاعات کاربران به شرکت‌هایی همچون Google Microsoft ،McKinsey ،Pepsi ،Sephora ،Home Depot ،Condé Nast و Intuit می‌کند. 

دو وب‌سایت مذکور، درنتیجه بررسی‌های خود روی برخی اسناد به این نتیجه رسیده‌اند که شرکت جامپ‌شات محصولاتی نظیر All Clicks Feed را درازای میلیون‌ها دلار به مشتریان خود می‌فروشد که به آن‌ها این امکان را می‌دهد فعالیت‌های کاربران من‌جمله کلیک‌های آن‌ها را ردیابی کنند. 

یکی از شرکت‌هایی که از محصول All Clicks Feed استفاده کرده، Omnicom Media Group، یک شرکت بازاریابی واقع در نیویورک بوده که در سال 2019 درازای دسترسی به داده‌ها، نزدیک به 2 میلیون دلار به شرکت جامپ‌شات پرداخت کرده است. 

طبق گزارش این سایت‌ها، داده‌های جامپ‌شات به‌وضوح نشان می‌دهند چگونه یک کاربر آنتی‌ویروس آواست به جستجوی محصولی در گوگل پرداخته، به لینک‌های آمازون مراجعه کرده و در سایتی کالایی را به سبد کالای خود اضافه کرده است. به ادعای این رسانه‌ها، از طریق برخی محصولات جامپ‌شات می‌توان ویدئوهایی را که کاربران در یوتیوب، فیس‌بوک و اینستاگرام بازدید کرده‌اند، ردیابی کرد. 

شرکت آواست در واکنش به این ادعا اعلام کرده است اطلاعاتی که جمع‌آوری می‌شوند، بدون هویت هستند و مشخص نیست که صاحب و مالک آن‌ها چه کسی است. آقای Ondrej Vlcek، مدیرعامل آواست نیز در واکنش به این اتفاق از کاربران عذرخواهی کرده و اطمینان داده است حفظ امنیت کاربران از اولویت‌های آواست بوده و طی روزهای آینده به فعالیت‌های شرکت جامپ‌شات خاتمه خواهد داد.

پیشتر محصولات آواست متهم به گردآوری بیش‌ازحد اطلاعات از طریق افزونه‌های مرورگر خود شده بودند که درنهایت این شرکت مجبور شد برخی افزونه‌ها را از وب استورهای مرورگرها حذف کند.

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.