about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

خریداری شدن بیت تورنت

یکی از مخترعان ارزهای دیجیتالی با هدفی نامشخص بیت تورنت را خریداری کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از « fossbytes »؛ بستر بیت تورنت (BitTorrent)، در حال حاضر یکی از معروف ترین خدمات به اشتراک گذاری همتا به همتای (P2P) فایل به حساب می آید؛ اما به نظر یم رسد این محبوبیت به علت رشد خدمات استریم آنلاین در حال کاهش یافتن است.

به تازگی خبری منتشر شده است که نشان می دهد جاستین سان (Justin Sun)، موسس ارز دیجیتالی ترون (TRON)، بیت تورنت را به مبلغ 140 میلیون دلار خریداری کرد.

سان توضیح داد ارزش کلی ارز TRX (نام توکن ترون) به 5 میلیارد دلار می رسد و بنیاد ترون دارای 1.65 میلیارد دلار از سهام آن است. همچنین ارزش هر توکن آن به 0.045 دلار می رسد. از طرفی بیت تورنت دارای 170 میلیون کاربر بوده و در گذشته تلاش کرده است کسب و کار تفریحی راه اندازی کند؛ اما با شکست مواجه شد. در نتیجه با کمک تبلیغات و نرم افزارهای همراه، به رشد خود ادامه داد.

هنوز هدف سان از خریداری بیت تورنت مشخص نیست؛ اما این احتمال وجود دارد که به عنوان بستری برای توسعه ی برنامه هایی بر پایه ی بلاکچین مورد استفاده قرار گیرد.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.