about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

اینتل این هفته از برنامه‌های خود برای پایان دادن به تولید پردازنده‌های نسل یازدهمی سری راکت لیک خبر داده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ اینتل این هفته از برنامه‌های خود برای پایان دادن به تولید پردازنده‌های نسل یازدهمی سری راکت لیک خبر داده است. این محصولات آخرین پردازنده‌های 14 نانومتری اینتل هستند و اینتل تصمیم دارد تا تولید آن‌ها را متوقف کند. تیم آبی همچنین چیپست‌های سری 400 و 500 برای LGA1200 را نیز از رده خارج خواهد کرد.

اینتل به شرکای خود پیشنهاد کرده تا برای آخرین بار، پردازنده‌های نسل یازدهمی و همچنین Xeon W مورد نیاز خود را سفارش دهند. سفارش‌گیری اینتل از این محصولات تا تاریخ سوم شهریور سال 1402 به اتمام خواهد رسید و آخرین محصولات نسل یازدهمی تا روزهای ابتدایی سال آینده میلادی به مشتریان تحویل داده خواهند شد.
پایان کار پردازنده های نسل یازدهمی اینتل
اینتل قصد دارد پردازنده‌های سری Xeon E مبتنی بر راکت لیک را برای مدت بیشتری برای کاربردهای embedded تولید نماید، اما بیشتر پردازنده‌های سری Rocket Lake تا سال آینده میلادی به پایان راه خود می‌رسند.

پایان کار پردازنده های نسل یازدهمی اینتل
اینتل قصد دارد پردازنده‌های سری Xeon E مبتنی بر راکت لیک را برای مدت بیشتری برای کاربردهای embedded تولید نماید، اما بیشتر پردازنده‌های سری Rocket Lake تا سال آینده میلادی به پایان راه خود می‌رسند.
پردازنده‌های نسل یازدهمی راکت لیک بر اساس ریزمعماری Cypress Cove تولید شده‌اند و مانند پردازنده‌های 10 نانومتری Ice Lake و تایگر لیک به گرافیک داخلی Xe مجهز هستند. اینتل این پردازنده‌ها را با تعداد هسته‌های کمتری نسبت به نسل قبل به میدان فرستاد تا 11900K تنها هشت هسته داشته باشد.

این هسته‌ها هرچند در بسیاری از کاربردها نسبت به قبل عملکرد بهتری از خود به نمایش می‌گذاشتند، کاربران برای کاربردهای چند هسته‌ای از پردازنده‌های سری Ryzen 9 3900 و حتی پردازنده‌های نسل دهمی اینتل استفاده می‌کردند.

تازه ترین ها
کاهش
1404/02/17 - 10:24- هوش مصنوعي

کاهش سهم درآمد مایکروسافت از شرکت اُپن اِی آی

شرکت اُپن اِی آی قصد دارد پس از تجدید ساختار، سهم درآمد مایکروسافت را کاهش دهد.

مدیرعامل
1404/02/17 - 08:55- هوش مصنوعي

مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند: جامعه هنوز برای هوش جامع مصنوعی آماده نیست

هاسابیس می‌گوید شرکت‌ها تا یک دهه آینده می‌توانند به هوش جامع مصنوعی برسند.

پیوند
1404/02/17 - 08:44- هوش مصنوعي

پیوند کوانتوم با هوش مصنوعی؛ سلاح مخفی گوگل برای رهبری تکنولوژی آینده

گوگل با پروژه‌‌ جاه‌طلبانه‌ی کوانتومی خود می‌خواهد تا ۵ سال دیگر حل مسائلی را ممکن کند که ابرکامپیوترها از پس آن برنمی‌آیند.