about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

خانه‌های هوشمند تویوتا و پاناسونیک

قرارداد سرمایه‌گذاری مشترک میان تویوتا و پاناسونیک در حوزه خانه‌های هوشمند منعقد شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ تویوتا و پاناسونیک بعد از آخرین توافق خود در تولید نسل جدید باتری خودروهای الکتریکی، این بار وارد سرما‌یه‌گذاری و همکاری مشترکی در توسعه‌ی سرویس‌های مرتبط با صنعت خانه‌‌های هوشمند می‌شوند.

براساس آخرین اخبار، دو شرکت بزرگ ژاپنی تویوتا و پاناسونیک با هدف توسعه‌ی سرویس‌های مربوط به خانه‌های هوشمند، وارد همکاری و سرمایه‌گذاری جدیدی با یکدیگر می‌شوند.

این نخستین بار نیست این دو شرکت با یکدیگر توافق می‌کنند. در اوایل ژانویه‌ی سال جاری میلادی نیز، تویوتا و پاناسونیک در تولید نسل جدید باتری‌ خودروی الکتریکی با یکدیگر وارد همکاری جدیدی شدند.

هر دو شرکت قصد دارند اوایل سال آتی میلادی، در صنعت سرویس‌های مربوط به خانه‌های هوشمند سرمایه‌گذاری مشترکی داشته باشند و بر توسعه‌ی فناوری‌های مربوط به خانه‌های هوشمند تمرکز کنند. گویا قرار است این دو غول صنعت ژاپن، شرکت جدیدی در ژاپن تأسیس کنند و طی توافقی سهم برابر ۵۰ درصدی در کسب‌وکار جدید خود درزمینه‌ی در زمینه‌ی خانه‌های هوشمند داشته باشند.

تویوتا (Toyota) و پاناسونیک در برهه‌ی زمانی خاصی چنین تصمیم مهمی را گرفته‌اند. در شرایط فعلی، رقابت زیادی بین سرویس‌هایی همچون اوبر و لیفت در بازار دیده می‌شود. در چنین فضایی، شرکت‌های خودروساز به دنبال مسیرهای دیگری برای درآمدزایی در صنعت خودرو هستند. برای مثال شرکت تویوتا درحال‌توسعه‌ی خودروهایی است که قابلیت اشتراک‌گذاری برخی اطلاعات مهم و کاربردی را داشته باشند که چنین اطلاعاتی می‌تواند برای برخی خدمات از جمله سرویس اشتراک‌گذاری خودرو، بیمه و خدمات نگه‌داری و تعمیرات کاربردهایی داشته باشد.

تویوتا این آمادگی را دارد تا با کمک پاناسونیک (Panasonic) بتواند، کاربردهای دیگری برای توسعه‌ی فناوری‌های مربوط به صنعت حمل‌ونقل و خانه‌های هوشمند توسعه ‌دهد. اکیو تویوتا، مدیرعامل شرکت تویوتا، جزئیات بیشتری را در مورد برنامه‌های مشترک خود با پاناسونیک مطرح و تأکید کرد:

درصورتی‌که همکاری تویوتا و پاناسونیک بتواند علاوه بر تأثیرگذاری در حوزه‌ی تولید و فروش وسایل نقلیه، بر توسعه‌ی سرویس‌های جدید نیز تأثیرگذار باشد، می‌توانیم امیدوار باشیم که در آینده امکانات بیشتری در اختیار خواهیم داشت. علاوه بر صنعت خودرو، می‌توانیم در کسب‌وکار خانه‌های هوشمند و مزایای ارزشمند ناشی از آن بهره‌مند شویم.

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.