about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

باج افزار «DoppelPaymer» با حمله به بزرگ‌ترین سازنده قطعات رایانه‌ای و الکترونیک باج هنگفتی طلب کرد. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ اپراتورهای باج افزار داپل پیمر (DoppelPaymer) به‌تازگی از حمله باج افزاری به شرکت فاکس‌کان (Foxconn) در مکزیک خبر دادند. 

نشریه بلیپینگ کامپیوتر در این خصوص اعلام کرد شرکت فاکس‌کان به تازگی قربانی باج افزار داپل پیمر شده است. اپراتورهای این باج افزار فایلی از اسناد تجاری و گزارش‌های شرکت فاکس‌کان در سایت خود منتشر کرده‌اند.

منابع اختصاصی بلیپینگ کامپیوتر گزارش داده‌اند فاکس‌کان در تاریخ 29 نوامبر 2020 موردحمله قرارگرفته و هدف هکرها کارخانه Foxconn CTBG MX در شهر سیوداد خوارس بوده است. 

این مرکز که در سال 2005 تأسیس‌شده است از سوی شرکت فاکس‌کان جهت مونتاژ و ارسال تجهیزات الکترونیک به تمام مناطق آمریکای شمالی و جنوبی مورداستفاده قرار می‌گیرد. سایت کارخانه پس از حمله هکرها ازکارافتاده و تاکنون احیا نشده است.  

هکرها در یادداشت باجی که در سرورهای فاکس‌کان برجای گذاشته‌اند، 1804.0955 بیت کوین (حدوداً معادل 34686000 دلار) باج طلب کرده‌اند. 

مهاجمان در گفتگو با نشریه تأیید کرده‌اند که شرکت فاکس‌کان را 29 نوامبر در آمریکای شمالی هدف قرار داده‌اند. نفوذ گران نزدیک به 1200 سرور را رمزگذاری کرده و 100 گیگابایت از فایل‌های رمزگذاری نشده را سرقت و 20 تا 30 گیگابایت از نسخه‌های پشتیبان را حذف کرده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1404/02/16 - 17:55- آمریکا

افزایش حملات سایبری علیه آمریکا

بر اساس گزارشی جدید از شرکت امنیت سایبری ترلیکس، حملات سایبری علیه ایالات متحده در اوایل سال ۲۰۲۵ جهش چشمگیری داشته‌اند.

سوءاستفاده
1404/02/16 - 17:44- جرم سایبری

سوءاستفاده از ترس‌های تعرفه‌ای آمریکا

شرکت امنیت سایبری پروف پوینت که در زمینه تحلیل حملات تخصص دارد، هشدار داده که یکی از پرحجم‌ترین حملات ثبت‌شده در پایگاه داده‌ی تهدیدات آن‌ها، مربوط به کیت فیشینگی به نام CoGUI است.

استفاده
1404/02/16 - 17:05- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در روند دادرسی کیفری

وزارت دادگستری بریتانیا، هوش مصنوعی را برای رونوشت‌های رسمی از روند دادرسی کیفری بررسی می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.