about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله Anonymous Norway به موسسات مالی و خدماتی نروژ

از شرکت هایی که  روز سه شنبه مورد حملات اختلال سرویس توزیع شده (DDoS) قرار گرفتند، می توان به تلنور، بزرگترین شرکت ارتباطات نروژ، اشاره کرد. این حملات توسط هکرهایی انجام شده که خود را بخشی از Anonymous Norway معرفی می کنند.

این حملات صبح روز سه شنبه و همزمان با بروز مشکل در وب سایت DBN، برزگترین گروه خدمات مالی در نروژ آغاز شد. در پی این حملات مشتریان برای ورود به حساب کاربری خود دچار مشکل شدند. DBN علت مشکل را حجم بالای ترافیک غیر مجاز دانست.

رسانه های نروژی اعلام کردند این اختلال کمی بیش از یک ساعت به طول انجامید. با این حال هکرها تمام روز را مشغول ترتیب دادن حملاتی بودند که دیگر موسسات مالی و خدماتی از قبیل اسپربانک، نوردا، دانسک و غیره را دچار اختلال کرد.

گروه Anonymous Norway مسئولیت این حملات سایبری را به عهده گرفته و اعلام کرده است هدفش بیدار کردن افکار عمومی درمورد ضعف امنیتی این مراکز بوده است.

گفتنی است مسئولان بانک Norge  تا زمان دریافت نامه الکترونیکی این گروه درمورد دلایل این حملات، از خارج بودن وب سایت بانک از سرویس دهی بی اطلاع  بوده اند.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.