about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله یک هکر اسرائیلی به وبگاهی ایرانی

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ لحظاتی پیش خبری در یکی از وبگاه‌ها منتشر شد که مدعی حمله هکری اسرائیلی به نام Zurael_sTz به یکی از ارائه‌دهندگان خدمات اینترنت در ایران به نام شرکت دابا شد. این وبگاه خبری همچنین در ادامه خبر خود، به این موضوع نیز اشاره کرد که در حمله مذکور، اطلاعات مشتریان این شرکت به سرقت رفت. لازم به ذکر است که بر اساس بررسی صورت گرفته، وبگاهی که آدرس آن در خبر فوق ذکر شده، یکی از زیرمجموعه‌های شرکت دابا است و با بررسی مستندات ارائه شده در خبر از جانب هکر مذکور، ادعای این هکر مبنی بر هک یکی از ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی در ایران، قابل تائید نیست.
البته این هکر، سوابقی هم در هک برخی وبگاه‌های کشورهای دیگر دارد و حملاتی به فلسطین، مصر و برخی وبگاه‌های اردنی در سوابق او مشاهده می‌شود. این هکر، در صفحه توییتر خود، سه فایل را قرار داد که مدعی شده آن‌ها را از وبگاه Parsiva.daba.co.ir، که یکی از زیرمجموعه‌های وبگاه دابا محسوب می‌شود، به دست آورده است.
این هکر اسرائیلی که البته هنوز ارتباط وی با دولت رژیم صهیونیستی به اثبات نرسیده است، مدعی شده که تاکنون موفق به سرقت اطلاعاتی نظیر ایمیل، نام‌های کاربری و اطلاعات حساس نظیر رمزهای عبور و اطلاعات حساب‌های بانکی شده است.

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.