about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

حمله گسترده DDoS به یک بانک اروپایی

یکی از بزرگ‌ترین بانک‌های اروپایی هدف حملات DDoS قرار گرفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت آکامای (Akamai) که در حوزه امنیت سایبری و شبکه تحویل محتوا و خدمات ابری فعالیت می‌کند در گزارشی از یکی از بزرگ‌ترین حملات دیداس (DDoS) خبرداد. 

 طبق گزارش این شرکت، یکی از بزرگ‌ترین بانک‌هایی اروپایی که نامش فاش نشده است هدف یکی از بزرگ‌ترین حملات دیداس قرارگرفته است. قدرت این حمله 418 گیگابایت بر ثانیه و نرخ ارسال بسته‌های آن 809 میلیون بسته بر ثانیه بوده است. 

به گفته کارشناسان آکامای، این حمله 10 دقیقه به طول انجامیده و طی چندین ثانیه سطح ترافیک به 418 گیگابایت بر ثانیه و طی چند دقیقه به نقطه پیک خود 809 میلیون بسته بر ثانیه رسیده است. 

بنا برگزارش آکامای، مهاجمان در عملیات خود از بات‌نت جدیدی استفاده کرده‌اند، چراکه آدرس‌های آی‌پی زیادی در حمله دخیل بوده و در هر دقیقه به  600 برابر نیز رسیده‌اند. حدود 96 درصد از آدرس‌های آی‌پی، ناشناس بوده و برای نخستین بار مشاهده‌شده‌اند. 

این حمله رکورد جدیدی در حملات دیداس نوع بسته بر ثانیه بوده است، حمله قبلی 385 میلیون بسته بر ثانیه بوده است. 

حملات دیداس اندازه‌گیری‌های مختلفی دارند که عبارت‌اند از: بیت بر ثانیه (BPS)، بسته بر ثانیه (PPS) و درخواست بر ثانیه (RPS). 

حملاتی که هدف آن‌ها اشباع پهنای باند است، با بیت برثانیه، حملاتی که روی تجهیزات ارتباطی، اپلیکیشن‌های دیتاسنترها و فضای ابری متمرکزشده، با بسته بر ثانیه و حملاتی نیز که روی سرورهای لبه متمرکز هستند با درخواست بر ثانیه اندازه‌گیری می‌شوند. 

منبع:

تازه ترین ها
امضا
1405/06/31 - 13:31- آمریکا

امضا قانون نظارت بر مراکز داده توسط فرماندار کالیفرنیا

فرماندار کالیفرنیا بسته قانونی جامعی را برای نظارت بر مراکز داده امضا کرد.

صرافی
1405/06/31 - 12:52- آمریکا

صرافی بایننس به دلیل نقض تحریم‌ها علیه ایران تحت بررسی قرار گرفت

صرافی بایننس به دلیل احتمال نقض تحریم‌ها علیه ایران تحت بررسی مقامات آمریکایی قرار دارد.

درخواست
1405/06/31 - 12:20- هوش مصنوعي

درخواست شرکت‌های آنتروپیک و اوپن‌ای‌آی از دولت استرالیا

شرکت‌های آنتروپیک و اوپن‌ای‌آی از دولت استرالیا خواستند ممنوعیت آموزش مدل‌های هوش مصنوعی را کاهش دهد.