about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان مدعی شدند که هکرهای «Pay2Key» به سرورهای سازمان هوافضای اسرائیل حمله سایبری کرده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان مدعی شدند که هکرهای گروه «Pay2Key» پایگاه جدیدی از اسامی را منتشر کرده‌اند که ظاهراً از سرورهای متعلق به «Etla Systems»، شرکت زیرمجموعه صنایع هوافضای اسرائیل به سرقت رفته است.

در میان این اسامی نام كامیلا اِدری (Camila Edry)، رئیس توسعه پروژه‌های سایبری شركت دیده می‌شود. هکرها با کنایه در کنار این لیست نوشتند :

«صنایع هوافضای اسرائیل شاید فکر کند که آنها از امن‌ترین شبکه برخوردار هستند، اما این ادعا باید ثابت شود.»

این گروه همچنین نوشت که جالب‌ترین قسمت سرورهای التا، دسترسی به پرونده‌های این شرکت شامل پروژه‌ها، فیلم‌ها و تحقیقات مختلف محرمانه و طبقه‌بندی شده بود.

صنایع هوافضای اسرائیل بزرگ‌ترین شرکت هوافضا و دفاعی اسرائیل متخصص در زمینه تولید و ساخت سیستم‌های دفاعی و سلاح‌های پیشرفته برای همه شاخه‌های ارتش و همچنین سایبر و امنیت داخلی است. التا یکی از برترین شرکت‌های الکترونیکی دفاعی اسرائیل محسوب می‌شود که در حال تولید و توسعه رادارها، سیستم‌های هشدار سریع، فناوری‌های ارتباطی و اطلاعاتی، فناوری‌های جنگ الکترونیکی و محصولات امنیت سایبری است.

هکرها نوشتند :

«آیا من همه چیز را در اختیار دارم؟ چه کسی می‌داند؟»

تاکنون هیچ خواسته‌ای برای باج مطرح نشده است.

بنا به ادعای کارشناسان، در طول 2 ماه گذشته از بدافزار Pay2Key برای سیاه‌نمایی چندین شرکت اسرائیلی استفاده شده است. این گروه هکری اخیراً اعلام کرد که به سرورهای آزمایشگاه هابانا (Habana) متعلق به اینتل نفوذ کرده است.

بدافزار Pay2Key به اندازه ابزارهای مورد استفاده در اجرای حمله سایبری گسترده علیه اهداف ایالات متحده، که طی روزهای اخیر فاش شده، پیچیده نیست. اما نباید آن را دست‌کم گرفت. کارشناسان معتقدند که طبق الگوی رفتاری این گروه، آنها سعی خواهند کرد هر داده‌ای را که موفق به سرقت آن شده‌اند به صنایع هوافضای اسرائیل بفروشند و اگر مذاکرات قطع شود شاید شانس خود را در بازار آزاد امتحان کنند.

کارشناسان سایبری اسرائیلی این اتهام را مطرح میکنند که Pay2Key به‌طور رسمی با ایران ارتباط ندارد، اما یا در ایران مستقر است و یا به‌وسیله هکرهای فارسی زبان در کشور های دیگر اداره می‌شود. اعتقاد انان بر این است که این اقدامات انگیزه مالی داشته و نه برای جاسوسی یا اهداف راهبردی ....

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.