about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله گروه هکری اندونزیایی به ایستگاه‌های اتوبوس، پلیس و وزارتخانه‌های اسرائیل

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گروه هکری اندونزیایی به نام «VulzSecTeam» از طریق کانال تلگرامی خود اطلاعات مربوط به پمپ‌بنزین‌ها، ایستگاه‌های اتوبوس و پروازهای اسرائیل را منتشر کرد.

هکرها همچنین دوربین‌های امنیتی خانه اسرائیلی‌ها را که به اینترنت متصل بودند هک و اطلاعات را منتشر کردند.

گروه هکری اندونزیایی همچنین اظهار داشت که برخی وزارتخانه‌های رژیم صهیونیستی از جمله وزارتخانه‌های آموزش، بهداشت و امور خارجه و همچنین پلیس اسرائیل و شرکت‌های اتوبوس و قطار را در روزهای اخیر هک کرده است.

نهادهای اسرائیلی در هفته‌های اخیر قربانی حملات هکری متعددی شده‌اند.

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که وب‌سایت‌های بانک‌های اسرائیل، اداره پست، شرکت برق و اپلیکیشن هشدار قرمز مورد حمله سایبری قرار گرفتند و برخی سایت‌ها آفلاین شدند.

گروه هکری موسوم به سودان ناشناس (Anonymous Sudan) مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته و مدعی است که اهداف این حملات، اداره پست اسرائیل، بانک لئومی (Leumi)، «Discount Bank»، «Mizrahi-Tefahot»، «Bank Mercantile»، «Bank Benleumi»، اولین بانک بین‌المللی رژیم صهیونیستی و بانک‌های اوتزارها-هایال (Bank Otzar Ha-hayal) و بانک ماساد (Bank Massad)، به عنوان زیرشاخه‌ها، هستند.

شبکه «N12» رژیم صهیونیستی گزارش داد که اسرائیل پست گفته که سایت آنها قربانی یک حمله انکار سرویس (DoS) شده که به طور موقت دسترسی به سایت را قطع کرده است.

عملیاتهای سایبری درحال انجام تحت هشتگ «#OpIsrael» انجام شده است.

رویدادهای هک مشابه در اوایل آوریل امسال

همین گروه «سودان ناشناس» در 5 آوریل سال جاری به چندین سایت رسانه‌ای اسرائیل از جمله وب‌سایت اورشلیم پست حمله کرد. سایر وب‌سایت‌های رسانه‌های اسرائیلی که مورد حمله قرار گرفتند شامل «KAN News»، «i24» و N12 هستند.

همچنین در 5 آوریل، گروه هکری سودان ناشناس موفق به هک کردن شرکت امنیت سایبری اسرائیلی چک پوینت (Checkpoint) و یونایتد هتزاله (United Hatzalah) شد.

یک روز قبل از آن، در 4 آوریل، یک حمله سایبری که منبع دقیق آن مشخص نیست، دانشگاه تل‌آویو، دانشگاه عبری در اورشلیم، دانشگاه بن گوریون نقِب، دانشگاه حیفا، مؤسسه علوم ویزمان، دانشگاه آزاد اسرائیل و دانشگاه ریچمان (IDC) را هدف قرار داد.

Paragraphs
داده‌های
داده‌های مربوط به ایستگاه پمپ بنزین اسرائیل
داده‌های
داده‌های مربوط به حرکت اتوبوس‌ها در ایستگاه اتوبوس
داده‌های
داده‌های مربوط به پروازهای اسرائیل
1
1
داده‌های
داده‌های مربوط به حرکت قطارهای اسرائیل
داده‌های
داده‌های مربوط به حرکت قطارهای اسرائیل
داده‌های
داده‌های مربوط به وسائل نقلیه پلیس اسرائیل
داده‌های
داده‌های مربوط به وسائل نقلیه پلیس اسرائیل
داده‌های
داده‌های مربوط به آزمایشگاه‌های کووید-19 در وزارت بهداشت اسرائیل
داده‌های
داده‌های مربوط به آزمایشگاه‌های کووید-19 در وزارت بهداشت اسرائیل

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.