about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که گروه هکری انتقام‌ جویان سایبری شبکه راه‌آهن رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که شبکه راه‌آهن رژیم صهیونیستی هدف حمله سایبری قرار گرفت. 

گروه هکری انتقام‌ جویان سایبری (Cyber Avengers) اطلاعاتی را فاش کرده که نشان می‌دهد زیرساخت‌های برق سیستم راه‌آهن اسرائیل را هدف قرار داده است.

شرکت راه‌آهن رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در حال فراهم کردن اتوبوس به عنوان جایگزین است، اما افرادی که قصد تردد به محل کار یا بالعکس را دارند، باید از سایر وسایل حمل و نقل استفاده کنند. 

هفته گذشته نیز خدمات ریلی در مرکز سرزمین‌های اشغالی به دلیل مشکل فنی، موقتاً به حالت تعلیق درآمد.

از سال 2020، گروه هکری انتقام‌ جویان سایبری حملات سایبری متعددی را علیه سیستم‌های راه‌آهن اسرائیل انجام داده‌اند.

این گروه هشدار داد که اگر رژیم اشغالگر اسرائیل به جنایات خود ادامه دهد، ضربات هولناکی به زیرساخت‌هایش وارد خواهد کرد.

شایان ذکر است که انتقام‌ جویان سایبری قبلاً مسئولیت حمله‌ای را بر عهده گرفته بود که زیرساخت‌های بازان (Bazan)، بزرگ‌ترین پالایشگاه تولیدکننده بنزین در اراضی اشغالی را هدف قرار داده بود.

در ماه‌های اخیر، زیرساخت‌ها و وب‌سایت‌های رژیم صهیونیستی مورد حملات سایبری گسترده‌ای از سوی چندین گروه هکری قرار گرفتند.

در اواسط ماه می سال جاری، رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که وب‌سایت فرودگاه بن‌گوریون در تل‌آویو به دلیل یک حمله سایبری از کار افتاده است. وب‌سایت خبری اسرائیلی راتر نت (Rotter Net) نیز به دلیل حمله سایبری گروه هکری سودان ناشناس (Anonymous Sudan) آفلاین شد، در حالیکه سایر حملات برنامه سیستم هشدار اضطراری اسرائیل که به عنوان هشدار قرمز نیز شناخته می‌شود را هدف قرار داد.

رسانه‌ها همچنین در اواسط آوریل امسال گزارش دادند که بیش از 60 وب‌سایت اسرائیلی تنها در چند روز تحت موج سنگین حملات سایبری قرار گرفتند. این اهداف شامل سایت‌های دولتی رژیم اشغالگر، روزنامه‌های اصلی و خدمات عمومی بود که برخی هک‌ها منجر به تصرف پایگاه‌های اطلاعاتی شد.

در نتیجه، رونن بار (Ronen Bar)، رئیس آژانس امنیت جاسوسی اسرائیل موسوم به شین‌بت (Shin Bet)، در اواخر ژوئن سال جاری تأیید کرد که تل‌آویو در حال توسعه سیستم گنبد آهنین سایبری جهانی با همکاری تعدادی از کشورها برای شناسایی تهدیدات سایبری با استفاده از هوش مصنوعی (AI) است.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.