about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

حمله هکرها به وزارت امور خارجه آمریکا

یکی از مقامات وزارت خارجه آمریکا که نخواست نامش فاش شود به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: "در اواخر اکتبر، فعالیت های مشکوکی بر روی شبکه های رایانه ای کاخ سفید و به دنبال آن بر روی سیستم های وزارت خارجه مشاهده گردیدند که در نتیجه مقامات امنیتی بلافاصله فعالیت سیستم های این وزارتخانه را با توجه به همین مساله از دسترس خارج کردند."

کاخ سفید علت این قطعی را به روزرسانی امنیتی اعلام کرده است و چنین کاری را بر طبق برنامه از قبل تعیین شده می داند، اما رسانه‌ها اقدامات مشکوک در سیستم‌های یاد شده را دلیل اصلی آفلاین شدن سیستم تبادل ایمیل غیرمحرمانه و وب سایت می دانند.

در طول این مدت، کارکنان وزارت مجبور به استفاده از سیستم جیمیل برای رد و بدل کردن اطلاعات خود شده اند.

در هفته های اخیر شبکه های رایانه ای وابسته به هواشناسی آمریکا و اداره پست این کشور نیز دچار حملات هکری شدند که گفته می شود این حملات از سوی هکرهای دولتی چین انجام شده اند. در حال حاضر روشن نیست که آیا ارتباط بین این حملات و وزرات امور خارجه آمریکا وجود دارد یا خیر.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد