about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله هکرها به بانک‌های بزرگ روسیه

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ اسبربانک و آلفابانک که بزرگ‌ترین بانک‌های روسیه به شمار می‌روند، حمله هکری به سامانه‌های رایانه‌ای خود را تأیید کردند که برای نخستین بار در سال جاری میلادی انجام‌شده است.

شبکه خبری روسیه 24 اعلام کرد: هکرها در طول شبانه‌روز گذشته بارها به بانک‌های هدف حمله کردند.

رسانه روسی افزود که به‌احتمال‌زیاد هکرها از کشورهای مختلف ازجمله آمریکا، هند، تایوان و همچنین فلسطین اشغالی علیه بانک‌های روسیه عملیات انجام داده‌اند.

سال گذشته نیز هکرها هشت بانک بزرگ روسیه را هدف حمله‌های خود قرار داده بودند.

اسبربانک سال گذشته برای تأمین امنیت سامانه رایانه‌ای خود و محافظت در برابر حمله‌های هکرها حدود 22 میلیون دلار هزینه کرده است.

از سوی دیگر، یک مقام شورای امنیت ملی آمریکا برنامه‌ریزی این کشور برای حمله سایبری علیه روسیه را به‌صورت ضمنی تائید و اعلام کرد: واشنگتن از اقدام‌های خود در این زمینه اطلاعاتی منتشر نمی‌کند.
پس از انتشار اخباری در رسانه‌های آمریکا مبنی بر نفوذ یک گروه هکری از این کشور به زیرساخت‌های رایانه‌ای روسیه ازجمله کاخ کرملین باهدف آمادگی برای انجام حمله نهایی، مسکو خواستار دریافت توضیح واشنگتن شده بود.

سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا دراین‌باره به خبرگزاری روسیا سگودنیا گفت که این کشور به تهدیدهای سایبری حتماً پاسخ می‌دهد و از منافع ملی خود دفاع می‌کند.

مارک استروکس افزود: آمریکا هر زمان و در هر موردی که مناسب ببیند اقدام خواهد کرد، اما مطابق رسم معمول قرار نیست در مورد اقدام‌هایی که انجام می‌شود یا در آینده قرار است صورت گیرد، آگاهی‌رسانی شود.
سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در پایان تأکید کرد: در مورد پاسخ احتمالی سخنی نخواهیم گفت، اما یادآور می‌شوم شما برخی اقدام‌ها را خواهید دید و از برخی دیگر اطلاعی نخواهید داشت.

اوایل ماه جاری نیز جوبایدن معاون رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد که این کشور به حمله‌های سایبری که روسیه پشت آن قرار دارد، مؤثرترین پاسخ را می‌دهد.

آندره کروتسکیخ نماینده ویژه رئیس‌جمهوری روسیه در عرصه امنیت اطلاعاتی نیز در واکنش به تهدید بایدن گفت که این تصمیم برای آمریکا بازی با آتش است. هر اقدامی بی‌پاسخ نمی‌ماند. تلاش واشنگتن برای ترساندن مسکو ساده‌لوحانه و غیرمسئولانه است و آن‌ها (آمریکایی‌ها) سعی می‌کنند با آتش‌بازی کنند، اما شعله‌ها می‌تواند خانه آن‌ها را بسوزاند.

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.