about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

بر اساس گزارشی که به تازگی منتشر شده است، این گروه از مهاجمان که با نام مستعار Gang شناخته می‌شوند، با استفاده از برنامه‌های اندرویدی، کاربران تلفن همراه در کره جنوبی را مورد هدف قرار می‌دهند. کارشناسان امنیتی می‌گویند این گروه از مجرمان سایبری با استفاده از نسخه‌های جعلی برنامه Google Play به کلاه برداری از مهاجمان می‌پردازند.
روش دیگر کلاه برداری گروهGang ، استفاده از بدافزارهای مخربی است که از طریق لینک‌های پیام‌های کوتاه تلفن همراه به کاربران ارسال می‌شوند. اینگونه لینک‌ها برای انجام حملات فیشینگ توسط مهاجمان طراحی شده‌اند.
محققان امنیتی شرکت ترند میکرو ادعا می‌کنند که مدت زمان زیادی را صرف ردیابی فعالیت‌های این گروه کرده‌اند. آنها پس از انجام بررسی‌های خود اعلام داشتند که هیچ یک از برنامه‌های مخرب به کار گرفته شده توسط این گروه، از بازار رسمی گوگل برای دانلود در دسترس نبوده و در هیچ یک از فروشگاه برنامه‌های ثالث نیز قرار نگرفته است.
به گفته این محققان، این برنامه جعلی زمانی قابل اجرا است که شرایط خاصی پدیدار شوند، مانند راه اندازی مجدد سیستم تلفن همراه، دریافت یک پیام متنی یا تغییرات در تنظیمات شبکه. هنگام اجرای این برنامه، اطلاعات کاربر به طور مداوم استخراج می‌شوند و در دسترس مهاجمان قرار می‌گیرند، از جمله شماره حساب بانکی، نام کاربری، رمزهای عبور و اطلاعات شناسایی شخصی.
گفته می‌شود پنج بانک کره جنوبی هدف این حمله سایبری قرار گرفته‌اند. سیمون هوانگ، محقق امنیتی ترند میکرو می‌گوید بانک‌هایKB Kookmin ، NH، Hana، Shinhan و Woori از جمله بانک‌های مورد هدف می‌باشند.

 

تازه ترین ها
جعل
1404/10/10 - 16:58- آمریکا

جعل سایت‌های دولتی در ایالت هاوایی

ایالت هاوایی به ساکنان در مورد فیشینگ با استفاده از سایت‌های جعلی دولتی هشدار داد.

تهدید
1404/10/10 - 16:25- هوش مصنوعي

تهدید امنیت سایبری توسط بدافزارهای هوش مصنوعی

بدافزارهای هوش مصنوعی به‌عنوان یک تهدید بزرگ در حوزه امنیت سایبری ظهور کرده است.

هشدار
1404/10/10 - 16:06- آفریقا

هشدار نهاد تنظیم‌گر نیجریه درباره افزایش کلاهبرداری‌های سایبری

کمیسیون ارتباطات نیجریه با هشدار نسبت به گسترش تهدیدهای سایبری، از انتشار راهنمای جامع امنیت دیجیتال برای ارتقای ایمنی کاربران اینترنت خبر داد.