about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

حمله هکرهای چینی به متخصصان آمریکایی در عراق

به گزارش خبرگزاری رویترز، شرکت امنیتی با نام CrowdStrike اظهار داشته که این هکرها با توجه به تشدید بحران عراق و خشونت های گروه تروریستی داعش، در تلاشند تا با سرقت اطلاعات از رایانه‌های متخصصان آمریکایی، درک بهتری از مسائل عراق را پیدا کنند.

شرکت امنیتی CrowdStrike در ادامه اذعان داشت این گروه از هکرها که به نظر می رسد از طرف دولت چین پشتیبانی می شوند، متشکل از 30 نفر می باشند و اقدامات مخرب خود را بصورت کاملا مخفیانه انجام می دهند.

در طول سه سال گذشته، این گروه که موسوم به " Deep Panda" می باشند،  صنایع دفاعی، مالی و سایر صنایع در ایالات متحده را هدف قرار داده اند. حمله به موسسات پژوهشی در حوزه جنوب شرق آسیا و برخی متخصصان مشهور هم در دستور کار این گروه بوده است.

چین پنجمین واردکننده بزرگ نفت از عراق و بزرگترین سرمایه گذار خارجی در صنعت نفت این کشور به حساب می آید و بدیهی است که این کشور نگران اوضاع آشفته در عراق می باشد. به همین دلیل در تلاش است تا با کمک هکرهای زبده خود، به اطلاعات مورد نظر دست یابد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد