about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کارشناسان امنیتی از حملات سایبری هکرهای چینی به شرکت‌های گاز و مخابرات خبر دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان شرکت‌های امنیت سایبری آواست (Avast) و ای‌ست (ESET) در گزارشی مدعی شدند یک گروه هکری ناشناخته چینی شرکت‌های گاز و مخابرات و نهادهای دولتی را در کشورهای آسیای مرکزی هدف قرار داده است.  

طبق این گزارش، این گروه ناشناخته که از سال 2017 سابقه حمله به کشورهای روسیه، مغولستان و بلاروس را داشته است در کمپین‌هایی به نام «Mikroceen» ،«BYEBY» و «Vicious Panda» از بدافزاهای گوست (Gh0st) و میمیکاتز (Mimikatz) و چندین در پشتی بهره می‌برد تا به شبکه‌های داخلی شرکت‌های گاز و مخابرات نفوذ کرده و برای مدت طولانی اقدام به جاسوسی کند.  

به گفته کارشناسان ای‌ست و آواست، استفاده از بدافزارهای دسترسی از راه دور گوست و میمیکاتز که مدت‌ها پیش توسط هکرهای چینی مورداستفاده قرارگرفته و شباهت‌های زیاد میان کدهای آن‌ها با کدهای بدافزارهای چینی مؤید چینی بودن این گروه است. 

بدافزارهای گوست و میمیکاتز قادر هستند فایل‌ها را جابجا یا حذف کنند، اسکرین شات گرفته و فرایندها و سرویس‌ها و شبکه‌های داخلی شرکت‌ها را دست‌کاری کنند و خود را حذف کرده و ردپایی نیز از خود به‌جای نگذارند. 

طبق گفته محققان، گروهی که پشت این حملات قرار دارد پیوسته ابزارهای خود را آزمایش و مدرنیزه می‌کند و اخیراً نیز از بدافزارهای میمیکاتز و گوست بسیار استفاده کرده تا در برابر آنتی‌ویروس‌ها ناشناس مانده و ماشین‌های مجازی را به‌راحتی دور بزند. این گروه همچنان فعال است و حملات آن به کشورهای دیگر نیز کشیده خواهد شد. 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.