about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله هکرهای چینی به ابر مایکروسافت

کارشناسان ادعا کردند که هکرهای چینی به ابر مایکروسافت حمله کردند و حساب‌های ایمیل دولت ایالات متحده را تحت تأثیر قرار دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان ادعا کردند که جاسوسان سایبری چینی از شکاف قابل توجهی در فضای ابری مایکروسافت سوءاستفاده کردند که به آنها امکان می‌داد تعداد محدودی از حساب‌های ایمیل طبقه‌بندی نشده ایالات متحده را هک کنند؛ شکافی که به گفته مقامات، به‌وسیله دولت ایالات متحده کشف شد.

این مشکل امنیتی ماه گذشته پس از کشف نفوذ مقامات آمریکایی در سیستم‌های طبقه‌بندی نشده کشف شد.

آدام هاجز (Adam Hodges)، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت :

«مقامات بلافاصله با مایکروسافت تماس گرفتند تا منبع و آسیب‌پذیری را در سرویس ابری خود بیابند. ما همچنان امنیت بالایی را برای تأمین کنندگان تدارکات دولت ایالات متحده فراهم می‌کنیم.»

ایالات متحده چین را به هک مایکروسافت و چشم‌پوشی از سایر حملات سایبری متهم کرد.

مایکروسافت مدعی شد که حمله یک عامل تهدید مستقر در چین را که عمدتاً سازمان‌های دولتی در اروپای غربی را هدف قرار می‌دهد و بر جاسوسی و سرقت اطلاعات تمرکز می‌کند، خنثی کرده است.

این غول فناوری اظهار داشت که تحقیقات خود را پس از اطلاع در اواسط ژوئن امسال آغاز کرده است. این تحقیقات نشان داد که هکرهایی که مایکروسافت آنها را «Storm-0558» می‌نامد، به حساب‌های ایمیلی که حدود 25 سازمان از جمله سازمان‌های دولتی را تحت تأثیر قرار می‌دهد، دسترسی پیدا کردند.

طبق وبلاگی که به‌وسیله چارلی بل (Charlie Bell)، معاون اجرایی امنیتی مایکروسافت نوشته شده، آنها این کار را با استفاده از توکن‌های احراز هویت جعلی برای دسترسی به ایمیل کاربر با استفاده از کلید امضای مصرف‌کننده حساب مایکروسافت (MSA) انجام دادند.

او در وبلاگ اضافه کرد که مایکروسافت کاهش این حمله را برای همه مشتریان کامل کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.