about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله هکرهای عرب به ارتش رژیم صهیونیستی

محققان شرکت بلوکت سیستمز (Blue Coat Systems) بیان کردند که این حمله بخشی از یک کمپین جاسوسی بود که با استفاده از نرم‌افزارهای هک صورت گرفت. همچنین به گزارش برخی خبرگزاری‌ها، تلاش‌هایی از چهار ماه اخیر توسط برنامه نویسان عرب‌زبان صورت گرفته و نشان می‌دهد که خاورمیانه می‌خواهد به‌عنوان یک سرچشمه برای جاسوسی سایبری تبدیل شود.
ویلون گرنج (Waylon Grange)، محققی که ادعا دارد که متوجه کمپین مذکور شده، گفت: «در صد بالایی از نرم‌افزارهای این هکرها توسط ابزارهای گوناگونی تولیدشده مانند نوعی تروجان به نام Poison Ivy. اینان از روش مهندسی اجتماعی نیز استفاده می‌کردند.»
این هکرها ایمیل‌هایی را به آدرس‌های گوناگون نظامی ارسال می‌کردند که در مورد اخبار نظامی اطلاع‌رسانی می‌کرد یا کلیپی را با عنوان «دختران نیروهای ارتش اسرائیل» نشان می‌داد. برخی از این ایمیل‌ها نیز حاوی بک درز (back doors) بودند که برای نفوذهای بعدی هکرها ضمیمه‌ی ایمیل‌ها می‌شدند. یک سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی بیان کرد که ارتش اسرائیل متوجه عملیات این هکرها نبودند. لازم به ذکر است که شرکت بلوکت از گفتن محل دقیق این کمپین خودداری کرد. این شرکت در زمان ترمیم داده‌ها متوجه نقصی در برنامه‌ریزی این هکرها شدند که به زبان عربی بود و از همین‌جا انگشت اتهام را به‌سوی هکرهای عرب‌زبان نشانه گرفتند. به‌علاوه ارتش اسرائیل قصد داشت که یک بخش به‌عنوان نیروی دفاعی برای مقابله با هکرهایی که این رژیم مدعی شد توسط دولت ایران حمایت می‌شوند، ایجاد کند.

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.