about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

کارشناسان اعلام کردند که گروه هکری روس موسوم به کیل‌نِت به وب‌سایت‌های دولتی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی حمله کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ هکریست‌ها، از جمله گروه هکری روسی «Killnet»، سازمان‌های مختلف رژیم صهیونیستی را در پی حملات مرگبار حماس علیه اسرائیل هدف قرار دادند.

نبردهای مسلحانه بین حماس و نیروهای دفاعی اسرائیل همچنان ادامه دارد و اکنون، جنگجویان سایبری به میدان نبرد آمده‌اند.

اتصال به وب‌سایت «gov.il» از سراسر جهان غیرممکن بود و کیل‌نت به سرعت مسئولیت کامل حمله به تلگرام را بر عهده گرفت.

این گروه هکری در وب‌سایت هک شده نوشت :

«دولت اسرائیل، شما مسئول این خونریزی هستید. شما در سال 2022 از رژیم اوکراین حمایت کردید. به روسیه خیانت کردید. امروز کیل‌نت رسماً به شما اطلاع می‌دهد! همه سیستم‌های دولتی اسرائیل در معرض حملات ما قرار خواهند گرفت!»

کیل‌نت بعداً در تلگرام گفت که این گروه شهروندان عادی اسرائیلی را هدف قرار نمی‌دهد، بلکه هدفش رژیمی است که با شعار صلح و دفاع، خود را به ناتو، همان تروریست اصلی، فروخت!

این گروه هکری اظهار داشت :

«جنایاتی که حماس یا اسرائیل علیه غیرنظامیان مرتکب می‌شوند وحشتناک است! ما احتمال حمله به زیرساخت‌های حیاتی 2 طرف را تکذیب می‌کنیم!»

سودان ناشناس (Anonymous Sudan)، یکی دیگر از گروه‌های هکریست، که به طور گسترده گمان می‌رود که نه ناشناس است و نه سودانی، بلکه روسی است، در کنار حماس و کیل‌نت در تلگرام قرار دارد.

این گروه به وب‌سایت اورشلیم پست (The Jerusalem Post) حمله کرد

هکرهای سودان ناشناس مدعی شدند که گنبد آهنین اسرائیل، سیستم دفاع هوایی متحرک آنها را هدف قرار داده و همچنین به برنامه‌های هشدار در اسرائیل حمله کرده است.

یکی دیگر از گروه‌های هکر روسی، ارتش سایبری روسیه، در حال انجام یک نظرسنجی بود تا مشخص کند که آنها باید از کدام طرف حمایت کنند.

هکریست‌های طرفدار اسرائیل نیز فعال هستند. به عنوان مثال، وب‌سایت رسمی حماس به‌وسیله یک گروه هکری به نام نیروی سایبری هند حذف شد. دیگر باندهای طرفدار اسرائیل عبارتند از «SilenOne»، «Garuna Ops» و «Team UCC Ops».

در پاکستان، گروهی موسوم به «Team Insane PK» اعلام کرد که یک نیروگاه برق آبی در اسرائیل را هک کرده و قصد دارد بعداً داده‌ها را منتشر کند.

«Group-IB»، شرکت امنیت سایبری مستقر در سنگاپور، از طریق پلتفرم اطلاعات تهدید (Threat Intelligence) خود عنوان کرد که گروه‌های مختلف هکری وارد درگیری بین اسرائیل و حماس شده‌اند.

محققان در X (توییتر سابق) اظهار داشتند :

«ما دیده‌ایم که گروه‌های تهدید وارد معرکه شده‌اند و به وب‌سایت‌های دولتی و سیستم‌های فناوری اطلاعات در بحبوحه تشدید درگیری‌های اسرائیل و فلسطین حمله می‌کنند.»

رژیم صهیونیستی تصریح کرد که از حمله مرگبار حماس که صدها نفر را در شهرک‌های اسرائیلی کشتند، متزلزل شده است. با بمباران غزه از سوی اسرائیل، جایی که حماس مستقر است، تعداد حملات به 600 مورد رسید و هر 2 طرف تلفات زیادی را متحمل شدند.

رؤسای دفاعی اسرائیل با سؤالات فزاینده‌ای در مورد چگونگی وقوع فاجعه در مکانی که به گفته خودشان، دستگاه اطلاعاتی آن یکی از بهترین دستگاه‌های اطلاعاتی جهان است، مواجه هستند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد