about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

حمله هکرهای روس به انتخابات انگلستان

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ کارشناسان امنیت سایبری انگلیسی مدعی هستند که این گروه هکری، از جانب دولت روسیه پشتیبانی می‌شود. این اتهام جدید انگلستان، یکی از چندین اتهام بزرگی است که در چند ماه گذشته متوجه دولت روسیه و این گروه هکری شد. پیش از این نیز اتهاماتی نظیر حمله به شبکه پنج تلویزیون فرانسه و حمله به کمیته ضد دوپینگ جهانی و سرقت اسناد ورزشکاران المپیکی به این گروه هکری روسی نسبت داده شده بود.
در خبری نیز که به‌تازگی در رسانه‌های جهان منتشر شد، تمامی رسانه‌های انگلیسی و بنگاه‌های خبری از جمله شبکه خبری بی‌بی‌سی مدعی شدند که هدف تهاجمات سایبری گروه هکری مذکور قرار گرفته‌اند. در این خبر آمد که هدف حمله این گروه، دروغ‌پراکنی و نشر اکاذیب است.
به اعتقاد سرویس‌های اطلاعاتی انگلیسی، این حملات هکری بخشی از عملیات دولت روسیه برای تأثیرگذاری بر انتخابات عمومی این کشور در سال 2015 محسوب می‌شود. در همین راستا سازمان ارتباطات دولتی انگلستان (GCHQ) نیز اعلام کرد که به بررسی این تهدیدات خواهد پرداخت و قطعاً با متخلفان احتمالی این حمله برخورد خواهد کرد. این سازمان اعلام کرد که قصد دارد تا با تهدیدات سایبری علیه منافع ملی خودش، قاطعانه برخورد کند.
بر اساس برخی گزارش‌ها، این گروه هکری نام‌های مستعار بسیار دیگری از جمله Sofacy Group، APT28 و Strontium دارد و حملات سایبری متعددی را نیز با استفاده از این اسامی انجام داده است.
شرکت امنیت سایبری Crowdstrike نیز در گزارشی تأکید کرد که گروه مذکور از سال 2000 مشغول به فعالیت است و بخش‌های متعددی از جمله هوافضا، تجهیزات دفاعی، بخش انرژی، بخش دولتی و نهادهای رسانه‌ای را در کشورهایی نظیر آمریکا، کشورهای اروپای غربی، برزیل، کانادا، چین، گرجستان، ایران، ژاپن، مالزی و کره جنوبی هدف قرار داده است.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.