about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

احتمال می رود که این حملات به دلیل سفر زلنسکی به بلژیک و تصمیم این کشور برای تحویل جت‌های جنگنده اف-16 به اوکراین صورت گرفته باشد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، در 12 اکتبر، وب سایت های کاخ سلطنتی، نخست وزیری و پارلمان بروکسل غیرفعال شد.

همزمان پیامی در وب سایت نخست وزیر بلژیک منتشر شد:

ما به بلژیک می آییم تا سایت هایی که از روسیه متنفر هستند را نابود کنیم.

اگرچه برخی از وب‌سایت‌ها از آن زمان بازسازی شده‌اند، اما حمله سایبری تا صبح 13 اکتبر ادامه یافت.

اینها حملات منع خدمات توزیع شده (DDoS) هستند که در طی آن وب سایت ها با درخواست های زیادی مواجه می شوند که منجر به کاهش سرعت یا از کار افتادن آنها می شود.

میگل دی بروکر، مدیر کل مرکز امنیت سایبری بلژیک گفته است که این حمله احتمالاً واکنشی از سوی هکرهای طرفدار روسیه به حمایت بلژیک از اوکراین است.

او گفت:

این یک پدیده شناخته شده است. لحظه ای که کشوری تصمیم می گیرد از اوکراین حمایت کند، برای یک یا چند روز قربانی حملات سایبری مانند این می شود.

دی بروکر گفت که جلوگیری از حملات منع خدمات توزیع شده دشوار است؛ زیرا پس از شناسایی منبع حمله، مهاجمان آن را به مکان دیگری منتقل می کنند.

در همان زمان، یکی از نمایندگان مرکز امنیت سایبری بلژیک تأکید کرد که در نتیجه این حمله، هکرها هیچ اطلاعات محرمانه ای را سرقت نکردند و این حمله صرفا برای قلدری بوده است.

ولادیمیر زلنسکی در 11 اکتبر از بروکسل بازدید کرد؛ جایی که از جمله برای اولین بار در نشستی با فرمت رامشتاین شرکت کرد.

در جریان این سفر، بلژیک اعلام کرد که از سال 2025 چندین جنگنده بلژیکی اف-16 را به اوکراین ارسال خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد