about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت راه‌آهن دولتی روسیه (RZD) روز چهارشنبه اعلام کرده است که وب‌سایت و اپلیکیشن موبایل آن به دلیل یک حمله سایبری «گسترده» برای چند ساعت از کار افتاده است و مسافران را مجبور شده اند تا فقط از ایستگاه‌های راه‌آهن بلیت بخرند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، گروه هکری اوکراینی ارتش آی تی، مسئولیت این حمله را در کانال تلگرام خود بر عهده گرفته است.

هکرها می گویند:

دولت تروریستی بدون توقف به سمت ایستگاهی به نام آشوب می رود.

ادعاهای این گروه را نمی توان فوراً تأیید و یا تکذیب کرد.

سیستم شرکت راه‌آهن دولتی روسیه حداقل به مدت شش ساعت از کار افتاده بود، اما این شرکت بعداً روز چهارشنبه اعلام می کند که علیرغم حملات مداوم، عملیات خود را بازیابی کرده است.

شرکت راه‌آهن دولتی روسیه می گوید که برخی از خدمات آنلاین این شرکت به دلیل افزایش بار هنوز در دسترس نیستند.

ارتش آی تی می گوید:

هدف ما حذف دائمی وب سایت نیست. آماده سازی حمله به چنین هدفی به تلاش قابل توجهی نیاز دارد. حتی اگر وب سایت فقط برای یک ساعت از کار بیفتد، باز هم تاثیر قابل توجهی بر اقتصاد کشور متجاوز خواهد داشت.

این دومین حمله به شرکت راه‌آهن دولتی روسیه از زمان آغاز جنگ در اوکراین است.

فوریه گذشته، وب سایت و اپلیکیشن موبایل راه آهن روسیه نیز به دلیل حملات شدید انکار سرویس (DDoS) از کار افتاده بود.

چنین حملاتی با پر کردن یک سایت هدف با ترافیک ناخواسته کار می کنند و آنها را غیرقابل دسترس می کند.

در زمان وقوع این حادثه، این شرکت تعداد دفاتر فروش بلیط در ایستگاه های راه آهن را افزایش داد تا همه مسافران بتوانند بلیت تهیه کنند.

حملات سایبری که راه‌آهن را هدف قرار می‌دهند، می‌توانند لجستیک یک کشور را به شدت مختل کنند.

سال گذشته، یک حمله سایبری به راه‌آهن دولتی بلاروس، شبکه آن را فلج کرده و ظاهراً مانع از انتقال نیروهای روسی به بلاروس برای تمرین‌های نظامی شده بود.

گروه هکری بلاروسی سایبر پارتیزان‌ها که مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته بود، می گوید که برخی از قطارها پس از اینکه هکرها دستگاه‌های مسیریابی و سوئیچینگ سیستم راه‌آهن را در معرض خطر قرار دادند و با رمزگذاری داده‌های ذخیره‌شده در آن‌ها را از کار انداختند، حرکت را متوقف کرده بودند.

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.