about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری گسترده به وزارت امور خارجه روسیه

وزارت امور خارجه روسیه از بروز یک حمله سایبری بسیار گسترده به این وزارت خانه خبر داد که از کشورهای ایران و مجارستان انجام شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ سابقه این حمله، به یک ماه گذشته بازمی‌گردد. ماریا زاخاروفا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، دراین‌باره گفت که حمله مذکور به سرور ایمیل‌های متعلق این وزارت خانه صورت پذیرفته است. در بیانیه‌ای در این رابطه آمده است که حمله در تاریخ 29 ژوئن انجام شده و عواقب گسترده‌ای دارد. هکرها در این حمله، به ارتباطات الکترونیک کارکنان حوزه وزارت دسترسی پیدا کرده و آن‌ها را شنود کرده‌اند. به ادعای این وزارتخانه، حمله مذکور از ایران و مجارستان سازماندهی شده است.در پی حمله سایبری به وزارت امور خارجه روسیه، این وزارت خانه دسترسی به ایمیل‌های سازمانی را مسدود کرده تا بتواند با آن مقابله کند. این اولین بار است که وزارت امور خارجه روسیه، انجام یک حمله سایبری موفقیت‌آمیز به سرورهای خود را مورد تائید قرار می‌دهد.

 

تازه ترین ها
تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.