about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری گسترده به غرب آسیا و شمال آفریقا

به ادعای کسپرسکی، عملیات تازه‌ای به نام "عملیات پارلمان" مجالس و نهادهای نظامی و اطلاعاتی خاورمیانه و شمال آفریقا را هدف قرار داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کسپرسکی، انگیزه این حمله را رویدادهای ژئوپلیتیکی قلمداد می‌کند. بر این اساس، عملیات پارلمان (Operation Parliament)، حداقل 27 کشور را موردتهاجم قرار داده است.

کشورهای شمال آفریقا و خاورمیانه، ازجمله ایران، مصر، عراق، اردن، کویت، لبنان، مراکش، عمان، فلسطین، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی، از کشورهایی بودند که در لیست قربانیان هستند. بر اساس گزارش منتشرشده در این زمینه، گروه هکری که مسئول انجام این حمله بوده است، از سال 2017، مشغول به فعالیت بوده و با استفاده از ترفند ضمیمه کردن فایل‌های آلوده، اقدام به انجام این حمله سایبری کرده است. بعدازاینکه بدافزار موردنظر وارد سامانه قربانی می‌شده است، کنترل از راه دور تجهیزات را به دست مهاجم واگذار می‌شود.

بر اساس گزارش گروه کسپرسکی، این گروه مهاجم، از قوانین استتار استفاده می‌کند. در این گزارش تأکید شد که بدافزار این حمله، خود را در قالب نوع دیگری از عملیات پنهان‌سازی کرده که اهداف سیاسی آن، مشخص نشود. در حقیقت، اصل حمله برای رسیدن به اهداف خاص سیاسی بوده است. برخی کارشناسان، ادعا می‌کنند که در ابتدا، گمان‌ها به سمت گروه دیگری بود که سابقه دولتی داشت و به نظر می‌رسید که این حمله، از جانب دولتی خاص حمایت می‌شود.

در گزارش منتشرشده در این زمینه، قربانیان این حمله، مجلس کشورها، محققان علوم سیاسی، آژانس‌ها و نهادهای اطلاعاتی و نظامی، وزارتخانه‌ها، رسانه‌های خبری، مراکز تحقیقاتی، گروه‌های انتخاباتی، سازمان‌های ورزشی و حجم وسیعی از کمپانی‌های تجاری معرفی می‌شوند.

محمدامین حسبینی (Mohamad Amin Hasbini)، محقق ارشد موسسه امنیتی کسپرسکی، دراین‌باره معتقد است: «عملیات مجلس، نشانه دیگری از تنش‌های رو به رشدی است که در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا در حال وقوع است. ما نشانه‌های بسیار پیشرفته‌تری از هکرها پیدا کرده‌ایم و بعید می‌دانیم آن‌ها به‌زودی، عملیات خود را متوقف نمایند.»
 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.