about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری گسترده به شرکت های آلمانی

هکرهای چینی با استفاده از یک نرم‌افزار مخرب، به شرکت‌های آلمانی حمله کرده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت‌های چندملیتی «BASF»، زیمنس، هنکل (Henkel) و چندین مرکز دیگر المان به تازگی اعلام کرده‌اند که مورد حمله سایبری قرارگرفته‌اند. یک رسانه‌ی این کشور توضیح داد به احتمال زیاد این تهاجم از سوی گروه‌های هکری وابسته به دولت چین صورت گرفته است.

کنسرسیوم ادارات رادیویی دولتی جمهوری فدرال آلمان (ARD)، توضیح داد هکرها از نوعی بدافزار به نام وینتی (Winnti) استفاده کرده‌اند. این نرم‌افزار مخرب امکان دسترسی از راه دور به شبکه‌های رایانه‌ای قربانی را فراهم می‌کند. تجزیه‌وتحلیل کدهای این بدافزار نشان می‌دهد کدام شرکت‌ها توسط هکرهای وابسته به دولت چین مورد حمله قرار گرفته‌اند.

در کنار شرکت‌های فناوری یاد شده، تولیدکننده دارو روچ (Roche) ، گروه هتل‌های ماریوت (hotels group Marriott)، هواپیمایی لاین ایر (airline Lion Air)، گروه سومیتومو (conglomerate Sumitomo) و گروه شیمیایی شین اتسو (Shin-Etsu) نیز تحت تأثیر حمله مذکور قرار گرفته‌اند.

تاکنون سومیتومو، هنکل و روچ تأیید کرده‌اند که توسط بدافزار وینتی به آن‌ها حمله شده است. با وجود این همه‌ی آن‌ها توضیح می‌دهند که هیچ نوع اطلاعات حساسی از دست نرفته است. از طرفی هیچ‌یک از آن‌ها نسبت به این که آیا حمله از سوی چین صورت گرفته است یا نه اظهار نظر نکرده‌اند.

شین اتسو، سومیتومو، لاین ایر، ماریوت و والو (Valve) نیز از اظهارنظر خودداری کردند.

بایر (Bayer)، شرکت تولیدکننده دارو، در اوایل سال 2019 اظهار کرد، باور دارد از سمت چین یک حمله سایبری به آن صورت گرفته است. این مسئله خطر سرقت اطلاعات و اختلال در کسب‌وکارها را برجسته ساخت.

این اولین بار نیست که بدافزار وینتی به سامانه‌های آلمانی حمله می‌کند. گروه فناوری « ThyssenKrupp» نیز در سال 2016 توسط همین نرم‌افزار مخرب موردتهاجم قرار گرفته بود.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.