about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری چین به صنعت هواپیمایی آمریکا

شرکت کروداسترایک به تازگی ادعا کرده است که دولت چین با همکاری هکرهای این کشور، به صنعت هواپیمایی دیگر مناطق حمله کرده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گروهی از تحلیلگران اعلام کردند، چین با همکاری یکم کمپین جاسوسی سایبری در طول چند سال گذشته، موفق شد مالکیت معنوی و اطلاعات مورد نیاز خود را برای طراحی هواپیمای «C919» به دست آورد.

کروداسترایک (CrowdStrike)، ادعا می‌کند که گروه جاسوسی سایبری یاد شده بخشی از تلاش چین به منظور پر کردن شکاف فناوری موجود در صنعت حمل‌ونقل هوایی است. به علاوه سرقت جزئیات فنی قطعات موردنیاز برای ساخت C919، میلیاردها دلار در هزینه‌های این کشور صرفه‌جویی کرد.

کروداسترایک در گزارش خود اعلام کرد، تحلیلگران در میان سال‌های 2010 تا 2015، یک گروه هکری چینی با نام توربین پاندا (Turbine Panda) را تحت نظر گرفته بودند. این گروه در آن زمان به تعدادی از شرکت‌های پیشرفته در حوزه فناوری حمله سایبری انجام دادند که برخی از آن‌ها اجزای هواپیمای C919 را تأمین می‌کردند.

در گزارش مورد بحث ادعا شده است، وزارت امنیت داخلی چین برای انجام حملات یاد شده، دفتری را در شهر جیانگسو چین تأسیس کرده بود. به علاوه به منظور همکاری با گروه‌های هکری دو فرد رهبری این کار را بر عهده گرفتند. نفر اول وظیفه داشت تا کارمندان شرکت‌های هواپیمایی خارجی را به استخدام خود در آورد. در مقابل فرد دیگر مدیریت گروه هکری را بر عهده گرفت.

توربین پاندا در بازه زمانی 2010 تا 2015 موفق شده بود به سیستم تأمین‌کنندگان C919 نفوذ کند. این شرکت‌ها شامل سافران (Safran)، کاپستون توربین (Capston Turbin)، آمتک (Ametek)، هانیول (Honeywell)، جنرال الکتریک و چندین مرکز دیگر می‌شود. در این حملات از بدافزارهای مختلفی مانند پلاگ اکس (PlugX)، ساکولا (Sakula) و وینتی (Winnti) بهره گرفته شده بود. این نرم‌افزارهای مخرب به منظور جستجوی مالکیت معنوی و استخراج اطلاعات از سرورهای قربانی به کار گرفته می‌شدند.

از طرفی کارمندان داخلی به استخدام در آمده نیز با استفاده از درگاه USB، بدافزارهایی مانند ساکولا را به شبکه‌های هدف وارد می‌کردند.

شرکت آرو انجین چین (AECC)، پس از 6 سال هک مداوم، در سال 2016، از موتور تولید داخل «CJ-1000AX» رونمایی و اعلام کرد به عنوان جایگزینی برای موتور C919 از آن بهره گرفته می‌شود. موتور CJ-1000AX بسیار به LEAP-1C و LEAP-X ساخته شرکت «CFM International» شباهت داشت.

محققان کروداستایک باور دارند صنعت هوانوردی چین، از اقدامات انجام شده توسط جاسوس‌های سایبری مذکور بسیار سود برده و میلیاردها دلار صرفه‌جویی کرده‌اند. مقامات آمریکایی تاکنون 4 نفر مرتبط با این پرونده را دستگیر کرده است. یکی از این افراد مأموری است که تصور می‌شود مسئول استخدام کارمندان شرکت‌های هوایی خارجی بود. همچنین توسعه‌دهنده بدافزار ساکولا نیز در حالی که قصد داشت در یک اجلاس امنیت سایبری شرکت کند، در سال 2017 توسط FBI دستگیر شد.

 

تازه ترین ها
جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.

جرایم
1404/02/13 - 15:08- آفریقا

جرایم سایبری نگرانی اصلی کارشناسان در آفریقای جنوبی

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «ESET» اعلام کردند که جرایم سایبری در آفریقای جنوبی نگرانی بزرگ‌تری نسبت به قطعی برق است.

اختلال
1404/02/13 - 14:39- جرم سایبری

اختلال موقت در سامانه ثبت‌نام ملی لهستان بر اثر حادثه سایبری

به گزارش رسانه‌های محلی، یک حمله سایبری مشکوک روز چهارشنبه باعث اختلال در سامانه‌های ثبت‌نام ملی لهستان شد و دسترسی به خدمات کلیدی دولتی را با مشکل مواجه کرد.