about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گفته فیس‌بوک هکرهای پاکستانی در زمان روی کار آمدن طالبان، مقامات دولت قبلی افغانستان را هدف حمله قرار داده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به نقل از رویترز، محققان امنیتی شرکت فیس‌بوک در مصاحبه‌ای به رویترز گفتند، هکرهای پاکستانی در زمان تصرف افغانستان به دست طالبان، از فیس‌بوک برای هدف قرار دادن افرادی که در افغانستان با دولت قبلی ارتباط داشتند، استفاده کردند.

فیس‌بوک اعلام کرد این گروه که در صنعت امنیتی به‌عنوان ساید کاپی (SideCopy) شناخته می‌شود، لینک وب سایتهای حاوی بدافزار را به اشتراک می‌گذاشت که می‌توانستند از دستگاه‌های کاربران جاسوسی کنند. افرادی که هدف این هکرها قرار گرفتند، اعضای دولت، ارتش و مقامات اجرایی در کابل بودند.

فیس‌بوک اعلام کرد ساید کاپی را در ماه اوت از پلتفرم خود حذف کرده است.

به گفته مدیران شرکت متا، شرکت مادر فیس‌بوک، این گروه هکری با استفاده از تکنیک طعمه عاشقانه درواقع شخصیت‌های ساختگی از زنان جوان را برای فریفتن و جلب اعتماد قربانیان خود برای کلیک روی لینک‌های فیشینگ یا دانلود اپلیکیشنهای چت آلوده ایجاد کرده بود. همچنین وب سایت‌های معتبر را آلوده کرده بود تا بتواند افراد را برای دادن اطلاعات حساب کاربری فیس‌بوک خود فریب دهد.

مایک دویلیانسکی (Mike Dvilyanski)، مدیر تحقیقات جاسوسی سایبری فیس‌بوک دراین‌باره گفت:

گمانه زنی درباره هدف نهایی هکرها برای ما همواره دشوار بوده است. ما دقیقاً نمی‌دانیم چه کسی این اقدامات را انجام داده یا نتیجه نهایی آن‌ها چه بوده است.

شرکت‌های بزرگ ازجمله فیس‌بوک، توییتر، گوگل و مایکروسافت اعلام کرده‌اند در زمان تصرف افغانستان از سوی طالبان در تابستان گذشته، اقداماتی را برای مسدود کردن حساب‌های کاربران افغان انجام داده‌اند.

بر اساس گزارش رویترز، فیس‌بوک اعلام کرد به دلیل نگرانی از امنیت کارمندانش در این کشور و نیاز به انجام تحقیقات بیشتر از این شبکه، پیش‌ازاین عملیات هک مذکور را که در فاصله آوریل تا اوت اوج گرفته بود، افشا نکرده بود. این شرکت اطلاعات را هنگامی‌که به پاک‌سازی این فعالیت اقدام کرد، با وزارت خارجه آمریکا در میان گذاشت.

شرکت فیس‌بوک ارقامی درباره تعداد حساب‌های احتمالی تحت حمله یا ماهیت اطلاعات هک شده ارائه نکرده؛ اما سخنگوی این شرکت اعلام کرد حدود 2 هزار کاربر افغانی قربانی این گروه هکری پاکستانی شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.