about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به نظر می‌رسد حمله سایبری شرکت سازنده چیپ اسرائیلی را مجبور به قطع کردن سیستم‌هایش کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «Tower Semiconductor»، شرکت سازنده سنسورهای دوربین و تراشه بی‌سیم مستقر در اراضی اشغالی، در لیست نزدک، ظاهراً هفته گذشته با یک نقص جدی امنیتی روبرو شده است. به نظر می‌رسد این شرکت قربانی حمله باج‌افزاری بوده، مشابه آنچه اخیراً ساپینز (Sapiens)، شرکت نرم‌افزاری اسرائیلی متحمل شده است. تاور تأیید کرد که چندی پیش بر اثر یک حادثه مجبور به خاموش کردن سیستم‌های اطلاعاتی و ارتباطاتی خود شده، اما مطلبی در مورد قربانی شدن در یک حمله باج‌افزاری مطرح نکرد. یک منبع ناشناس آگاه در گغتگو با وبگاه تخصصی کالکلیست (Calcalist) اعلام کرد که این شرکت بیمه خسارات ناشی از حمله سایبری را دارد.

تاور، که خارج از «Migdal HaEmek» در شمال اراضی اشغالی مستقر است، بیش از 5000 نفر کارمند دارد. راسل الوانگر (Russell Ellwanger)، مدیرعامل این شرکت است؛ هنوز آسیب‌های احتمالی روی امکانات تولیدی به دلیل نقض امنیتی مشخص نشده‌اند.

شرکت اسرائیلی توضیح داد :

«چندی پیش تاور یک نقص امنیتی در سیستم‌های اطلاعات و ارتباطات خود شناسایی کرد. بنابراین، شرکت برای ارزیابی وضعیت و انجام اقدامات مورد نیاز جهت بازگشت هرچه سریع‌تر به فعالیت‌های عادی، این سیستم‌ها را خاموش کرد.»

حملات باج‌افزاری معمولاً به‌وسیله یک کد مخرب، که از طریق چت یا ایمیل به‌صورت آنلاین منتقل شده، فعال می‌شوند. قربانی روی لینک کلیک می‌کند و به سایتی منتقل می‌شود که کد مخرب از آن به رایانه میزبان تزریق می‌شود. درنتیجه، هکرها می‌توانند کنترل کامپیوتر یا شبکه کاربر را در اختیار داشته باشند و از استفاده افراد دیگر از آن جلوگیری کنند. سپس مالکان یا مدیران پیامی مبنی بر درخواست باج در ازای آزادسازی کامپیوتر یا شبکه از موانع سایبری دریافت می‌کنند. باج‌ها اغلب به‌صورت بیت‌کوین درخواست می‌شود که به این ترتیب هکرها ناشناس می‌مانند. براساس گزارش شرکت سایبری «Coveware»، هکرها پس از دریافت 98 درصد مبلغ کامپیوترها را برای استفاده آزاد می‌کنند. تحقیقات Coveware نشان می‌دهد که متوسط درخواست باج در سال 2019 حدود 40 هزار دلار بوده و به مدت 12 روز ادامه داشته است.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.