about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

بار دیگر یک روزنامه مستقر در نیجریه متحمل حمله سایبری شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ «Newsdiaryonline»، یک روزنامه مستقر در ابوجا، پایتخت نیجریه، بار دیگر مورد حمله سایبری بزرگ قرار گرفت. این حمله در ساعات اولیه 13 نوامبر 2022 رخ داد و همه پست‌های سایت را غیرقابل دسترس کرد؛ حمله سایبری به سرعت از سوی خوانندگان مضطرب در سراسر نیجریه گزارش شد.

دانلامی اِنمودو (Danlami Nmodu)، ناشر و سردبیر Newsdiaryonline، این موضوع را یک روز بعد فاش شد.

اِنمودو، به سرعت به کارکنان فناوری اطلاعات هشدار داد که در نهایت سایت را پس از آنچه که او به عنوان یک نبرد ترسناک توصیف کرد، بازسازی کنند. او گفت که تمام پست‌های سایت در طول این حمله پاک شده‌اند.

مدیر وب‌سایت به لطف اقدامات امنیتی متعدد پشتیبان پس از اولین تجربه بزرگ Newsdiaryonline، موفق به بازیابی سایت شد.

مدیریت و ناشران Newsdiaryonline در تاریخ 2 آوریل 2017 عنوان کردند که این روزنامه پس از یک حمله مخرب سایبری، انتشار خود را از سر گرفته است.

سپس اِنمودو در بیانیه‌ای ضمن قدردانی از خداوند متعال و اشاره به تخصص فناوری اطلاعات شرکت، تصریح کرد :

«ما همچنین از همه کسانی که با ما تماس گرفتند یا پیام‌های همبستگی و تشویق را از طریق سیستم‌عامل‌های رسانه اجتماعی ارسال کردند، تشکر می‌کنیم»

وی در سال 2017 مدعی شده بود که این بدترین حمله سایبری بوده که از زمان شروع انتشار Newsdiaryonline در سال 2008 متحمل شده است.

Newsdiaryonline قبل از انتقال مقر خود به ابوجا در سال 2010 فعالیت خود را در لاگوس آغاز کرد.

ناشر روزنامه نیجریه‌ای در سال 2017 خاطرنشان کرد :

«ما همچنین مراقب هستیم که انگشت اتهام را به سمت کسی نگیریم، زیرا می‌دانیم که حملات سایبری به پدیده‌ای گسترده در دهکده جهانی تبدیل شده‌اند. همانطور که می‌دانیم مؤسسات می‌توانند هر چیزی را که بخواهند هدف قرار دهند، ما همچنین می‌دانیم که مهاجمان آزاد نیز وجود دارند. این یک تجربه غم‌انگیز بود، زیرا ما چیزهای زیادی به دلیل این حمله از دست دادیم. اما درس‌های امنیتی از آن آموختیم. اولویت ما در Newsdiaryonline، حق مردم در درک حوادث در حال وقوع است. ما اعتبار خود را ارج می‌نهیم و به حفظ اصول روزنامه‌نگاری خوب، اخلاقی و مسئولانه در پلتفرم آنلاین خود ادامه خواهیم داد.»

اِنمودو در مورد حمله اخیر نیز ادعا کرد که اگرچه پایگاه داده دوباره تحت تأثیر قرار گرفته، اما سایت به دلیل اقدامات پشتیبان‌گیری در محل بازیابی شده است.

منبع:

تازه ترین ها
تلاش
1404/02/15 - 23:35- جنگ سایبری

تلاش هکرهای پاکستانی برای نفوذ به سایت‌های دفاعی هند

گروه‌های هکری پاکستان تلاش کردند به سایت‌های دفاعی هند نفوذ کنند و اطلاعات حساس پرسنل فاش شد.

مهلت مجدد به تیک‌تاک توسط ترامپ

در بحبوحه تنش‌های شدید بین آمریکا و چین، ترامپ از تمدید مهلت واگذاری تیک‌تاک خبر داد.

راه‌اندازی
1404/02/15 - 21:52- سایرفناوری ها

راه‌اندازی تولید فیلم در گوگل

گوگل، بخش جدیدی را برای تولید فیلم و سریال راه‌اندازی کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.